Η πρώτη αποχώρηση από το σπίτι του MasterChef 4 είναι γεγονός, με την κυρία Γιώτα να αποχωρεί στο επεισόδιο της Τετάρτης και να μην προλαβαίνει να μακροημερεύσει στο ριάλιτι. Παρόλα αυτά, πρόλαβε να παρατηρήσει κάποιους από τους συμμετέχοντες και να ξεχωρίσει 2-3 παιδιά για τις μαγειρικές τους ικανότητες.

Το πρωί της Πέμπτης βρέθηκε στη Φωλιά των ΚουΚου και μίλησε για τη μικρή εμπειρία της από το MasterChef 4.

«Γνώρισα πολλά παιδιά. Αυτό το παιδί με το καπέλο, ο Κωστάκης, πολύ το αγάπησα. Κι αυτός με αγάπησε. Είναι δύο Κύπριοι, μου αρέσουν πάρα πολύ. Ξεχώρισα κι άλλους. Δεν πρόλαβα να κάνω παρέες. Η Ντέμη μου άρεσε επίσης.

Αυτή τη στιγμή εγώ δεν έχω φίλους γιατί από μικρή έκανα οικογένεια και δεν είχα χρόνο να ξοδέψω για τους άλλους. Κράτησα την οικογένεια για 18 χρόνια, μέχρι που έφυγε ο άντρας μου από τη ζωή. Από εκεί και πέρα αφοσιώθηκα πάλι στην οικογένεια και τη δουλειά μου. Δεν έχω χρόνο, πέντε φορές τον χρόνο βγαίνω για φαγητό με τον γιο μου. Όχι γιατί δεν θέλω ή φοβάμαι να εμπιστευτώ.

Με πέντε μέρες που είσαι εκεί να αγκαλιάζεις κάποιον και να πεθαίνεις να τον στηρίξεις; Την άλλη μέρα θα έρθει η σειρά σου. Κακία δεν έχω για κανέναν, νεύρα μπορεί να έχω αυτή τη στιγμή. Το παιδί έπρεπε να περάσει, όμως εγώ δεν έχω χάσει ποτέ στη ζωή μου. Εγώ φεύγω, δεν με διώχνουν».