Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και τη Μαρία Κοκολάκη μίλησε η Μαρία Σολωμού, και αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή.

Η ηθοποιός ξεκίνησε λέγοντας: «Όταν πρωτοξεκίνησα ήταν πολύ σκληρά τα μεσημεριανά. Έχω ακούσει πολλά. Όμως όλους αυτούς που τα έχουν πει, εγώ τους θυμάμαι. Τα ονοματάκια τους τα ξέρω, γιατί πιστεύω όλα αυτά γυρνάνε.»!

Ενώ για την προσωπική της ζωή αποκάλυψε την απόφαση που έχει πάρει και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχει προχωρήσει – μετά τον χωρισμό της με τον Πάνο Μουζουράκη:

«Πια έχω πάρει κάποιες αποφάσεις, ότι δεν θα ξαναμιλήσω ποτέ για τα προσωπικά μου. Τα τελευταία δυόμισι τρία χρόνια κανείς δεν ξέρει τι κάνω, κανείς! Όλοι νομίζουν ότι κάνω κάτι άλλο από αυτό που κάνω. Δεν με πειράζει, μ’ αρέσει. Άμα θες να κρυφτείς, κρύβεσαι. Έχω αποφασίσει ότι δεν θέλω η εικόνα μου προς τα έξω να είναι «το ζευγάρι τάδε». Δεν θεωρώ ότι αυτό το πράγμα έχει να μου προσδώσει κάτι στην εικόνα μου προς τα έξω. Όλο αυτό το έπαθα αρκετά χρόνια και δεν το θέλω πια, οπότε το προστατεύω και τα έχω καταφέρει πάρα πολύ καλά».

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή στο παραπάνω video >>>