Μετά από τη συμμετοχή στο Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα, η Μαρία Πετέβη βρέθηκε στο καστ μιας σειράς που έμελλε να αποκτήσει πολύ μεγαλύτερη απήχηση και να αλλάξει τα τηλεοπτικά δεδομένα.

Με τον ρόλο της Πηνελόπης στις Άγριες Μέλισσες η Πετέβη συστήθηκε για τα καλά στο τηλεοπτικό κοινό.

Η ηθοποιός μίλησε στο TV Έθνος για την ζωή της με αυτόν το ρόλο και προσπάθησε να αφήσει κάποια ανοιχτά παράθυρα για τη συνέχεια της σειράς ως προς τη σχέση της με τον Μελέτη.

«Η Πηνελόπη είναι ένα πολύ φοβισμένο πλάσμα που έχει μάθει να κάνει αυτό που πρέπει και αυτό που λένε οι γονείς της. Θέλει πολύ να τους κάνει χαρούμενους, οπότε αντιδρά ανάλογα. Θέλει να είναι το καλό παιδί που μετά από τόσα βάσανα που έχει υποστεί η οικογένειά της, θέλει να φέρει τη χαρά στο σπίτι. Οπότε παίρνει μια απόφαση κάτω από την πίεση που της ασκούν οι γονείς. Ο Κλεομένης είναι μια καλή περίπτωση για εκείνην. Τον συμπαθεί, αλλά δεν τον θέλει ερωτικά.

Άγριες Μέλισσες: Ο Γιώργος Γεροντιδάκης αποκαλύπτει το τέλος του ερωτικού τριγώνου «Μελέτη – Πηνελόπης – Κλεομένη»

Φαντάζομαι ότι ο Μελέτης θα αντιδράσει (σε ενδεχόμενο γάμο της). Ο Μελέτης την αγαπάει την Πηνελόπη και η καρδιά της Πηνελόπης νομίζω ανήκει στον Μελέτη. Τον αγαπάει. Φοβάται όμως να αντιμετωπίσει αυτό το συναίσθημα που ζει για πρώτη φορά, δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί.

Δεν μπορεί να επιλέξει και δεν μπορεί να κάνει κάτι. Εάν είχε δυνατότητα επιλογής, θα ήθελε να είναι με τον Μελέτη. Δεν τολμά όμως να πει ότι αγαπάει τον Μελέτη, γιατί οι γονείς της θα τη σκότωναν. Εδώ μένει να δούμε εάν θα αντέξει σε όλους αυτούς τους κλοιούς. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή η Πηνελόπη δεν θα αντέξει την καταπίεση.

«Οι γονείς της είναι άγρια πλάσματα, είναι έτοιμοι να επιτεθούν. Η Πηνελόπη δεν το γνωρίζει, γιατί θεωρεί ότι είναι οι καλύτεροι άνθρωποι του κόσμου. Σίγουρα όμως επειδή έχει γαλουχηθεί με έναν τρόπο που μπορεί να βγάλει κακία άθελά της, έχει τη σκοτεινή πλευρά της αυτοκαταστροφής. Κάποια στιγμή μπορεί να γίνει πολύ σκληρή απέναντι στους γονείς της και να τους πληγώσει πάρα πολύ. Εκτός κάμερας καμία σχέση. Είμαστε όλοι πολύ δεμένοι, βρισκόμαστε κάθε Παρασκευή, βγαίνουμε όλοι μαζί και περνάμε πολύ ωραία».

Όσο για την σκηνή που της έχει μείνει περισσότερο, η Μαρία Πετέβη περιέγραψε ένα αστείο περιστατικό από τα γυρίσματα.

«Ναι, και ήταν πολύ αστείο. Κάναμε σκηνή με τον Μελέτη στον στάβλο και έπρεπε να χαϊδεύουμε και να προσέχουμε ένα άλογο, μιλώντας παράλληλα. Κάνοντας πρόβα για τη σκηνή, το άλογο αρχίζει να γλείφει τον Μελέτη πάρα πολύ, μανιωδώς. Εκεί πεθάναμε στα γέλια»!

Τέλος, η Μαρία Πετέβη απάντησε πως βλέπει GNTM 2 και μάλιστα τη βοήθησε να πλασάρει τον εαυτό της στις φωτογραφίσεις.

«Ναι, το παρακολουθώ. Οταν θέλεις να αποφορτιστείς από μια μέρα που έχεις δουλέψει 18 ώρες, θέλεις να δεις κάτι χαλαρό. Πριν από το GNTM δεν μπορούσα με τίποτα να φωτογραφηθώ, οπότε άρχισα να βλέπω αυτό το πρόγραμμα μήπως με βοηθήσει με κάποιον τρόπο να μάθω να βγάζω φωτογραφίες. Και μετά κόλλησα. Με βοήθησε πάρα πολύ να μάθω πώς να πλασάρομαι σε μια φωτογράφιση».