Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του OPEN και στους συνεργάτες της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε η Λυδία Κατσανικάκη, η 21χρονη που είχε πάρει μέρος στο φετινό GNTM και ήταν από τις πρώτες που αποχώρησαν από το ριάλιτι μόδας.

Η ίδια αποκάλυψε ότι δεν παρακολουθεί πια τις εξελίξεις στο show και για πρώτη φορά ξεκαθάρισε το τι πραγματικά συμβαίνει με την «Πεντάδα» και τις άλλες κοπέλες μέσα στο σπίτι του παιχνιδιού.

GNTM 2: Η ατάκα της Άννας – Μαρίας που γονάτισε το Twitter

«Δεν παρακολουθούσα το GNTM ούτε όσο ήμουν μέσα, γιατί λίγο συγχυζόμουν. Είχα μια ταραχή. Σε ταράζει αν βλέπεις ένα χάος να εξελίσσεται μπροστά σου και το έχεις ζήσει και εσύ. Το χειρότερο είναι πως δεν δείχνουν τα πάντα, οπότε αν έχει συμβεί κάτι που δεν το δείχνουν, συγχύζεσαι κι άλλο», είπε χαρακτηριστικά η πρώην διαγωνιζόμενη.

Όταν, όμως, ρωτήθηκε για το τι πραγματικά συμβαίνει σε ό,τι έχει να κάνει με τις σχέσεις των κοριτσιών και για το αν πραγματικά υπήρχε bullying εναντίον της Ελευθερίας Καρναβά, η ίδια ήταν απολύτως ξεκάθαρη.

«Οι FF είναι πέντε κορίτσια που έχουν βρει ένα κοινό στοιχείο, αλλά δεν είναι μια γροθιά. Είναι καθεμία για τον εαυτό της. Έζησα στο φουλ το bullying που έκαναν στην Ελευθερία. Συνέβαινε από την πρώτη μέρα και το καταλαβαίναμε όλες. Η καθεμία από τις FF είναι για την πάρτη της. Δεν την ήθελαν την Ελευθερία. Την είχαν δει πολύ νταήδες, σαν να ήταν δικό τους το δωμάτιο», είπε η Λυδία και κάπως έτσι δεν έμεινε καμιά αμφιβολία για το τι πραγματικά συνέβαινε όλο αυτό το διάστημα στο σπίτι των κοριτσιών