Το The Lord of the Rings μεταφέρεται στις μικρές οθόνες από την Amazon και οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει. Όπως φαίνεται τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Stuff η παραγωγή αυτή τη στιγμή αναζητά 4.000 κομπάρσους! Οι ρόλοι αφορούν σε «στρατιές» δευτεραγωνιστών, οι οποίοι και θα υποδυθούν χωρικούς, πολεμιστές αλλά και Ορκ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα τα σχετικά casting έχουν ήδη ξεκινήσει να λαμβάνουν χώρα στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας, όπου και θα γυριστούν αρκετές από τις σκηνές της σειράς που φέρει την υπογραφή του Juan Antonio Bayona στην σκηνοθεσία και των JD Payne, Patrick McKay και Bryan Cogman στο σενάριο.

Μεταξύ άλλων, η εταιρεία παραγωγής ζήτησε από τους ενδιαφερόμενους στις αιτήσεις τους να συμπεριλάβουν λεπτομέρειες σχετικά με την εξωτερική τους εμφάνιση (χρώμα και μήκος μαλλιών, χρώμα ματιών, ύψος), ενώ απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή τους στα γυρίσματα είναι η μόνιμη κατοικία τους στην μεγαλύτερη πόλη της χώρας της Ωκεανίας και να έχουν αρκετό ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή τους.