Το «Λόγω Τιμής» επιστρέφει στον ΣΚΑΪ, 20 χρόνια μετά το τέλος της αγαπημένης σειράς. Τον Σεπτέμβριο πολλοί αναμένουν με έντονο ενδιαφέρον την εξέλιξη των χαρακτήρων στο «Λόγω Τιμής, 20 χρόνια μετά».

Η σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου σε σκηνοθεσία Λάμπη Ζαρουτιάδη, αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Όπως είδαμε μέσω social media, τα γυρίσματα για την σειρά ολοκληρώθηκαν. Αυτό ισχύει τουλάχιστον για την Χριστίνα Αλεξανιάν, η οποία μέσα από μια ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο Instagram έκανε την αποκάλυψη.

«Τελευταία μερα γυρίσματος στο «Λόγω τιμης». Μια βουτιά στο παρελθόν με αλλά βλέμματα αλλά με τα ίδια καθαρά μάτια. Η παρέα μας, βρέθηκε ξανά για να ζωντανέψει μνήμες και να περπατήσει σε νέα μονοπάτια « Κι αν άλλαξαν οι φίλοι μας λιγάκι, αλλάξαμε κι εμείς με τη σειρά μας» 
Ένα συναισθηματικό ταξίδι για όλους εσάς, με όλους εμάς. Καλή αντάμωση λοιπόν..», σημείωσε η ηθοποιός.

Δείτε την ανάρτησή της.

View this post on Instagram

Τελευταία μερα γυρίσματος στο «Λόγω τιμης». Μια βουτιά στο παρελθόν με αλλά βλέμματα αλλά με τα ίδια καθαρά μάτια. Η παρέα μας, βρέθηκε ξανά για να ζωντανέψει μνήμες και να περπατήσει σε νέα μονοπάτια « Κι αν άλλαξαν οι φίλοι μας λιγάκι, αλλάξαμε κι εμείς με τη σειρά μας» Ένα συναισθηματικό ταξίδι για όλους εσάς, με όλους εμάς. Καλή ανταμωση λοιπόν..😊 @logotimis #logotimis20xroniameta #friends #friendship #shooting #end #love #begining @logotimis @skaitv.gr @evatripolitsiotiyoga @anahatashuddhi

A post shared by Christina Alexanian (@christinalexanian) on