Αυτός και η Μελίνα Τσαμπάνη είναι τα δύο βασικότερα πρόσωπα αυτής της επιτυχημένης σειράς, αυτής της μεγάλης παραγωγής. Όλες οι αποφάσεις και οι επιλογές των προσώπων έγιναν απ΄αυτόν ή απαίτησαν την τελική του έγκριση. Ο Λευτέρης Χαρίτος, ο σκηνοθέτης της σειράς Άγριες Μέλισσες έχει βρεθεί χωρίς να το θέλει στα φώτα της δημοσιότητας και αναγκαστικά θα πρέπει να ακολουθήσει κάποιες φορές τον ρυθμό και τις απαιτήσεις της.

Εν προκειμένω, κλήθηκε να μιλήσει για την προσωπική του ζωή στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Εκεί ο Λευτέρης Χαρίτος περιέγραψε όλο το χρονικό της προσωπικής του ζωής από την ημέρα που γεννήθηκε ο γιος του Ηρακλής που σήμερα είναι 12 ετών.

Όπως εξήγησε, με την μητέρα του παιδιού του δεν ήταν ποτέ μαζί και ούτε παντρεύτηκαν. Τον αναγνώρισε όμως από την πρώτη στιγμή και φρόντιζε να στέκεται στο πλάι της σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης.

«Είμαι άνθρωπος της οικογένειας. Τον χρόνο που περισσεύει τον αφιερώνω στον 12χρονο γιο μου, Ηρακλή στην καλή μου και στην ευρύτερη οικογένεια μου» τόνισε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην σχέση που έχει εδώ και 11 χρόνια με την ηθοποιό Μαρκέλλα Γιαννάτου

«Ο  γιος μου και η καλή μου είναι δυο άνθρωποι που αγαπώ πολύ και τους έχω σε πολύ ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου» ανέφερε ο Λευτέρης Χαρίτος.