Στο Gala της Παρασκευής του My Style Rocks 3 είχαμε διπλή αποχώρηση. Από τη μία η Νέλλυ Ράι, που πήρε τη χαμηλότερη βαθμολογία, και από την άλλη ένα «δυνατό χαρτί του διαγωνισμού, η  Κρίστεν Λεωτσάκου, που δήλωσε ότι αποχωρεί οικειοθελώς «για προσωπικούς λόγους».

Καλεσμένη, λοιπόν, σήμερα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου Σαββατοκύριακο», η πρώην παίκτρια, και γνωστή Youtuber, εξήγησε γιατί αποχώρησε από το My Style Rocks 3 και αποκάλυψε ποια ήταν η χειρότερη στιγμή της στο παιχνίδι.

«Η αλήθεια είναι πως ήξερα από την αρχή ότι δεν είναι τόσο πολύ για μένα αυτός ο διαγωνισμός. Αλλά σκέφτηκα ότι θα ήταν μια ωραία πρόκληση και μία πλατφόρμα τεράστια για να μπορέσω να μιλήσω για την ηθική μόδα και τον βιγκανισμό.

Και πήγα γνωρίζοντας ότι θα κάτσω όσο αντέξω. Και πραγματικά η σχέση μου με όλους εκεί μέσα ήταν τέλεια.

Ωστόσο, ούσα  youtuber μου αρέσει να έχω τον έλεγχο στο μοντάζ και τον δημιουργικό έλεγχο σε αυτά που λέω. Δεν μπορούσα να ελέγχω εγώ τι θα βγει στον κόσμο. Εμένα μου έπεφτε λίγο βαρύ ψυχολογικά γιατί από τα δέκα πράγματα που έλεγα, στο μοντάζ μετά έμεναν τα δύο, που είναι πολύ λογικό», εξήγησε η Κρίστεν για τους λόγους της αποχώρησής της.

Όσο για τη χειρότερη στιγμή, είπε: «Αυτό που με στεναχώρησε περισσότερο ήταν όταν έγινε όλος αυτός ο διάλογος με τον κύριο Κουδουνάρη για το fast fashion και ότι εγώ δεν κάνω ηθική μόδα, αυτό ήταν κάτι που με πείραξε πάρα πολύ. Αλλά ελπίζω να έγινε κατανοητό και στον κόσμο που έβλεπε ότι όντως υποστηρίζω αυτό που πιστεύω και δεν πήγα ποτέ σε αυτό το παιχνίδι για να θυσιάσω τις αξίες μου και δεν τις θυσίασα και ποτέ».