Ο Δημήτρης Παπανώτας αποχωρεί από το Happy Day και τον Alpha μετά από περισσότερα από 10 χρόνια στο κανάλι. Ο ίδιος ανακοίνωσε την περασμένη Παρασκευή πως αποχωρεί από την εκπομπή.

Δημήτρης Παπανώτας: Ο δύσκολος αποχαιρετισμός και ο λόγος της αποχώρησής του
Όπως φαίνεται από το ερχόμενο φθινόπωρο θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, στη νέα εκπομπή που ετοιμάζει ο δημοσιογράφος στον ΣΚΑΪ. Ο Κώστας Φραγκολιάς, μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook, αποχαιρέτησε με έναν ιδιαίτερο τρόπο τον Δημήτρη Παπανώτα.

«Γατούλη θα μου λείψεις….
Ήταν και 5 χρόνια θα μου πεις, και τι δεν ζήσαμε!!
Θέλω να ξέρεις ότι είσαι ο πιο ειλικρινής, καθαρός και ντόμπρος άνθρωπος που έχω γνωρίσει και ας μην συμφωνούσα πάντοτε με τις απόψεις σου… δεν θα ξεχάσω επίσης τις στιγμές που ήσουν και ο πιο ατρόμητος.
Ήταν τιμή μου, να πίνω τον καφέ μου μαζί σου.
Εύχομαι κάπου, κάποτε…», έγραψε ο Κώστας Φραγκολιάς.

Δείτε την ανάρτησή του.

View this post on Instagram

Γατούλη θα μου λείψεις…. Ήταν 5 χρόνια θα μου πεις,και τι δεν ζήσαμε!! Θέλω να ξέρεις ότι είσαι ο πιο ειλικρινής,καθαρός και ντόμπρος άνθρωπος που έχω γνωρίσει κι ας μην συμφωνούσα πάντοτε με τις αποψεις σου…δεν θα ξεχάσω επίσης τις στιγμές,που ήσουν ο πιο ατρόμητος. Ήταν τιμή μου,να πίνω τον καφέ μου μαζί σου. Εύχομαι κάπου,κάποτε… @dimitrispapanotas – El Gato Pistolero 😺 🔫

A post shared by Kostas Fragkolias (@fragkolias) on