Απόψε Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 21.00 στο OPEN. 

Ο Θέμης στήνει παγίδα θανάτου στον Οσμάν

Η επίθεση που δέχτηκε ο βουλευτής Παυλίδης στα χωράφια από τον Οσμάν τον αφήνει σοβαρά τραυματισμένο, στερώντας του τη δυνατότητα να περπατήσει ξανά. Κυριευμένος από οργή, ο μικρότερος γιος του, ο Θέμης, κυριεύεται από οργή και αποφασίζει να απαντήσει στον Οσμάν και τους ανθρώπους του. Ο Θέμης επιχειρεί μαζί με τον αδελφό της Βασιλικής, τον Παναγιώτη, να βγάλουν απ’ τη μέση τον ορκισμένο εχθρό των Ελλήνων Οσμάν. Οι ταραχές που ξεσπάνε μετά από την ενέδρα που του στήνουν παίρνουν μεγάλες διαστάσεις.

Η ζωή των Ελλήνων στα παράλια του Πόντου γίνεται ανυπόφορη

Οι ταραχές που ξεσπάνε μετά από την ενέδρα που του στήνουν παίρνουν μεγάλες διαστάσεις. Η ζωή των Ελλήνων στα παράλια του Πόντου γίνεται ακόμα πιο δύσκολη, με το φόβο να γίνεται πια κυρίαρχο συναίσθημα.

Η εμφάνιση του Αλή Ομέρογλου παίζει καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις
O Αλή Οµέρογλου – όπως αναφέρει ο ηθοποιός Γιώργης Τσαμπουράκης σε συνέντευξή του στο Tv Έθνος – είναι ένας ήρωας µε θετικό πρόσηµο. Είναι Τούρκος και αυτό έχει ιδιαίτερη σηµασία σε µια εποχή που οι ελληνοτουρκικές σχέσεις είναι τεταµένες και υπάρχει ταυτόχρονα έξαρση του εθνικισµού. Ο Αλή είναι αξιωµατικός του τουρκικού στρατού, με βαθµό ταγµατάρχη.

Η γνωριμία του Αλή με την Ιφιγένεια θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις

Τις ανακρίσεις για τον πυροβολισμό του Οσμάν θα αναλάβει ο αξιωματικός του τουρκικού στρατού Αλή Ομέρογλου, ο οποίος έρχεται εσπευσμένα από την Κωνσταντινούπολη. Ο Αλή κρατά καλά φυλαγμένο ένα μεγάλο μυστικό. Είναι περήφανος, τολμηρός και δίκαιος και η εμφάνισή του θα παίξει καταλυτικό, αλλά και αναπάντεχο ρόλο στις εξελίξεις. Το ίδιο και η γνωριμία του με την Ιφιγένεια.

View this post on Instagram

H υπόσχεση του Θέμη στη Βασιλική… #sneakpreview #themis #vasiliki #kokkinopotami ⁠ 🔴 Νέο επεισόδιο απόψε στις 21.00 📍 ⁠ #kokkinopotami #opentv

A post shared by Κόκκινο Ποτάμι (@kokkino_potami) on