Προβλήματα αντιμετωπίζει – πάλι – το reunion των Friends, αφού το τηλεοπτικό δίκτυο ΗΒΟ Max ενημέρωσε ότι τα σχέδια για τηλεοπτική επανασύνδεση ματαιώνονται μέχρι νεοτέρας και για λόγους που δεν κατονομάζονται από τους επικεφαλής του δικτύου.

Τι κι αν ο υπεύθυνος δημιουργικού του ΗΒΟ, Κέβιν Ράιλι είχε δηλώσει ότι «υπάρχει ενδιαφέρον απ’ όλους τους συντελεστές», ώστε να επανενωθούν «Τα Φιλαράκια»; Μάλλον απομακρυνόμαστε σοβαρά από αυτό το ενδεχόμενο, καθώς έχουν προκύψει ζητήματα τα οποία το δίκτυο μάλλον δεν μπορεί να αντιμετωπίσει.

«Υπάρχει ενδιαφέρον από όλους τους εμπλεκόμενους, όμως δεν μπορούμε να τα βάλουμε όλα σε σειρά και να πατήσουμε το κουμπί και να γίνει, οπότε σήμερα, δυστυχώς, είμαστε ακόμη στο «ίσως»», είπε ο Ράιλι.

Ας σημειωθεί ότι HBO Max είχε αγοράσει τα δικαιώματα των Friends για πέντε χρόνια,  έναντι 425 εκατομμυρίων δολαρίων και αν σκεφτεί κανείς ότι τα δικαιώματα αφορούν την 5ετία 2020-2025,τότε μάλλον θα πρέπει να βιαστεί αν το reunion (και μία νέα τηλεοπτική επιτυχία) είναι το ζητούμενο.