Στην κηδεία του Θέμου Αναστασιάδη που τελέστηκε τηνΚυριακή το μεσημέρι στην Κηφισιά έδωσαν το παρών και η Τατιάνα Στεφανίδου με το σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο. Το μεσημέρι την Δευτέρας η παρουσιάστρια έκανε εκτενή αναφορά στην κηδεία και μίλησε για τα δικά της συναισθήματα.

Φανερά συγκινημένη η παρουσιάστρια αποκάλυψε ποια ήταν η εικόνα που αντίκρισε και την έκανε να «λυγίσει»  ενώ αναφέρθηκε και σε όλους όσοι επέλεξαν να βεβηλώσουν τη μνήμη του εκδότη και δημοσιογράφου με σκληρή κριτική και τοποθετήσεις για τους νεκρούς που δε δικαιώνονται πάντα.

«Η στιγμή που εγώ λύγισα ήταν όταν είδα τα παιδιά του να κάθεται το ένα δίπλα στο άλλο, τα παιδάκι τα οποία είναι 14χρονών, σαν την κορούλα μου, τα δυδυμάκια, καθόντουσαν δίπλα στην μεγάλη τους αδερφή, που ήταν δίπλα στη μαμά. Τόσο ψιλόλιγνα, τόσο ντελικάτα παιδάκια, ευθυτενή και αυτά σαν την μαμά, σκεφτόμουν αν θα είναι ή όχι στην κηδεία. Εκεί σκέφτηκα έχει φύγει ένας άνθρωπος, μου ήρθαν όλες οι επιθέσεις που δέχτηκε ο Θέμος…εκεί σκέφτηκα κάποιους που έδειξαν μια μικροψυχία αυτές τις μέρες…»

Δείτε τι άλλο είπε η Τατιάνα Στεφανίδου