Στην εκπομπή «Η Φωλιά των Κού Κου» εμφανίστηκε η Κέισι Μίζιου, το κορίτσι που κατάφερε να φτάσει στον τελικό του GNTM 2 και από πολλούς θεωρείται η μεγάλη αδικημένη του φετινού κύκλου του fashion show.

Η ίδια για πρώτη φορά μίλησε για τον τρόπο που αντέδρασε ο σύντροφός της όταν τον ενημέρωσε ότι θα πάρει μέρος στο GNTM, ενώ όταν ρωτήθηκε για το ποιες είναι οι σχέσεις της με την Κάτια Ταραπανκό, αποκάλυψε ότι μιλά και διατηρεί επαφές σχεδόν με όλες τις συμπαίκτριες της, καθώς θεωρεί ότι η συμπεριφορά τους μέσα στο σπίτι ήταν κυρίως προϊόν του πολύμηνου εγκλεισμού τους.

«O Δημήτρης δεν πέταξε και τη σκούφια του όταν έμαθε πως θα πάω στο GNTM. Επειδή πιστεύει πάρα πολύ σε μένα μου είπε «ξέρω ότι θα βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο, γιατί θα πας και θα γυρίσεις μετά από έξι μήνες, αλλά δε μπορώ να σου πω όχι». Όταν τον είδα στο GNTM νόμιζα πως κάποιος μου κάνει πλάκα, δεν το πίστευα.

Κλείσαμε ενάμιση χρόνο μαζί, αλλά έξι μήνες ήμουν στο παιχνίδι. Είναι σα να ξεκινήσαμε από την αρχή. Σκέφτομαι το μέλλον μου με τον Δημήτρη και μια κοινή πορεία. Τον Δημήτρη το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να είμαι εγώ καλά ψυχικά, γιατί στην αρχή ήμουν πολύ στρεσαρισμένη», αποκάλυψε η Κέισι.