Η Κέισι Μίζιου με την Άννα-Μαρία Ηλιάδου και τη Χαρά Παππά ήταν μια τριάδα στο GNTM 2 που είχαν αποφασίσει να διατηρήσουν ένα χαμηλό προφίλ και να μη συμμετέχουν σε καυγάδες ή έντονες αντιπαραθέσεις. Άλλες φορές το πετύχαιναν, άλλες όχι. Συνήθως ήταν η Άννα-Μαρία αυτή που και λόγω ηλικίας ξέφευγε κάπως στον τρόπο της. Η Κέισι ήταν αυτή που δύσκολα θα προέβαινε σε κάποιο χοντρό ατόπημα.

Συνέβη όμως. Λίγο μετά την επιστροφή των κοριτσιών από το Μιλάνο είδαμε την τετράδα Κέισι, Άννα-Μαρία, Μαρία και Κάτια να συζητούν για το ποια πιστεύουν ότι θα φύγει στον ημιτελικό. Η Κέισι και η Άννα-Μαρία είπαν με κάπως απότομο τρόπο πως θεωρούν ότι η Μαρία δεν έχει τα φόντα να συνεχίσει. Η αντίδραση της Μαρίας ήταν να δακρύσει καθώς το σχολίαζε στην κάμερα και ήταν μια στιγμή που είχε φανεί αρκετά σκληρή ως προς την Μαρία.

Μπορεί στο σπίτι μέσα να μην το κατάλαβαν, αλλά η εικόνα που πέρασε στο τηλεοπτικό κοινό δεν ήταν ωραία. Αυτό το αντιλήφθηκε η Κέισι Μίζιου η οποία ανέφερε στη Φωλιά των ΚουΚου ότι είναι ένα μελανό σημείο στις αναμνήσεις της απ΄αυτή την ωραία εμπειρία του GNTM 2.

«Κι εμένα όταν το είδα δεν μου άρεσε, το είχα ξεχάσει κιόλας. Όταν το είδα πληγώθηκα γιατί ήταν πολύ άτοπο, χωρίς λόγο και αιτία. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Δεν μπορώ να το ψυχολογήσω. Ήταν το μόνο σκηνικό από όλο το παιχνίδι που με έχει στεναχωρήσει. Αυτό έγινε γιατί είχα ξαναμιλήσει για τη Μαρία ενώ δεν ήταν μπροστά. Οπότε ήθελα να το πω ξανά μπροστά της, να το ακούσει κατ΄ιδίας.

Είχα έρθει σε δύσκολη θέση όταν το έλεγα ξανά, δηλαδή κατάλαβα ότι έχω κάνει χαζομαρίτσα. Έχουμε μιλήσει με την Μαρία, δεν χάλασαν οι σχέσεις μας. Δεν μπορεί να χαλάσει η σχέση με τα κορίτσια που μοιραστήκαμε το δωμάτιο όλο αυτό το διάστημα. Αυτή η στιγμή είναι πολύ δυσάρεστη, θέλω να την ξεχάσω και δεν μπορώ. Είναι ένα στίγμα πολύ μελανό μες στο παιχνίδι».

Στη συνέχεια η Κέισι αναφέρθηκε και στις άλλες παίκτριες όπως την Ίλντα, την Πόπη με την οποία δέθηκαν αρκετά και την Κάτια, ενώ αποκάλυψε ότι η Άννα-Μαρία τηλεφωνεί και αποκαλεί την ίδια «μαμά» και τον σύντροφό της Δημήτρη «μπαμπά».