Η Κατερίνα Στικούδη κάνει τον απολογισµό της χρονιάς που φεύγει και αποκαλύπτει πώς πήρε την απόφαση να παρουσιάσει το «My Style Rocks». Μιλά για τη συνεργασία της µε τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο «Αν ήµουν πλούσιος» του ΑΝΤ1 και ξεκαθαρίζει τις φήµες περί εγκυµοσύνης λέγοντας πως δεν έχει έρθει ακόµη αυτή η ώρα.

Θα ξεκινήσω με τον απολογισμό του 2019. Νομίζω ήταν μια καλή χρονιά για εσένα και σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο… Είναι έτσι;

Ήταν μια πολύ καλή χρόνια, δεν το συζητώ. Και σε προσωπικό επίπεδο, γιατί ήθελα πολλά χρόνια να έρθουν οι γονείς μου στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη. Τελικά μετακομίζουν εδώ. Χαίρομαι πάρα πολύ. Το 2020 θα μας βρει μαζί. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις δίπλα σου τους δικούς σου ανθρώπους! Να κάνεις μια αγκαλιά τη μαμά σου και να σου κάνει και εκείνη. Μεγαλώνοντας το είχα μεγαλύτερη ανάγκη κι εγώ. Ο καιρός περνάει και χρειαζόμαστε περισσότερο ο ένας τον άλλον.

Έρχομαι στο «My Style Rocks». Θέλω να σε ρωτήσω πώς ήρθε η πρόταση και πώς την αποδέχθηκες…

Δέχθηκα ένα τηλεφώνημα και έκανα μια πρώτη συζήτηση. Αρχικά ήθελα να δω τους χρόνους ώστε να είμαι εντάξει και με όλες τις υπόλοιπες δουλειές μου. Δεν ήθελα να εκτεθώ, ούτε να κρεμάσω κάποιον. Τελικά τα καταφέραμε, συμφωνήσαμε και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Είναι ένα παιχνίδι που αφορά τη μόδα, τις γυναίκες. Έχω πολλά να πάρω και να δώσω στο «My Style Rocks».

Τι αλλαγές θα δούμε στον τρίτο κύκλο του παιχνιδιού μόδας στον ΣΚΑΪ;

Το νέο «Μy Style Rocks» έρχεται με αλλαγές που θα του δώσουν νέα πνοή. Υπάρχει φυσικά το βασικό format. Οι αλλαγές που θα γίνουν όμως θα είναι τονωτική ένεση.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο Ethnos.gr