Είναι μια ιδέα που είχαν στον ΣΚΑΪ από τη στιγμή που ξεκίνησε το δεύτερο Survivor. Είχαν καταλάβει ότι η ισχύουσα μορφή του προγράμματος δε θα μπορούσε να κρατήσει για πολλές σεζόν και γι΄αυτό είχαν σκεφτεί να κάνουν έναν κύκλο όπου θα έμπαιναν παίχτες από τους προηγούμενους κύκλους και δεν θα υπήρχε πλέον διαφορά σε διάσημους και μαχητές. Θα ήταν μια all star κατάσταση.

Μετά την πορεία του Survivor 3 που απογοήτευσε τους ιθύνοντες, φαινόταν πως το συγκεκριμένο κόνσεπτ θα μπει στον «πάγο» για αρκετό καιρό κι ίσως να μην επανέλθει ποτέ. Τουλάχιστον όσον αφορά το κανάλι του Φαλήρου.

Όπως όμως αποκάλυψε η Κατερίνα Δαλάκα, η ιδέα του All Star Survivor δεν έχει κλείσει. Αντιθέτως, έχει μπει σε φάση προγραμματισμού και από την άνοιξη και μετά θα υπάρχουν νέα για τους παίχτες που θα βρεθούν στη σύνθεση. Αυτή τη φορά βέβαια, το μπάτζετ θα πρέπει να είναι πολύ μεγαλύτερο, αφού όλα τα ονόματα έχουν ανεβάσει κατακόρυφα το κασέ τους.

Η Κατερίνα Δαλάκα, που δεν θα έλεγε Όχι σε μια πρόταση με καλά χρήματα, αποκάλυψε στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα ότι το All Star Survivor θα βγει στον αέρα την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, στο ξεκίνημά της κιόλας.