Βρήκε ο ΑΝΤ1 τις δεύτερες «Άγριες Μέλισσες» του; Τα πρώτα δείγματα αυτό λένε και μετά από 3 επεισόδια για το Καφέ της Χαράς, δε μπορεί κανείς να μιλήσει για τυχαιότητα. Η επιστροφή της σειράς φαίνεται να έχει δομηθεί σε σωστές βάσεις και γι΄αυτό έχει κερδίσει το κοινό. Έτσι, ο ΑΝΤ1 έχει και την prime time της Παρασκευής δική του μετά τις υπόλοιπες 4 καθημερινές που σαρώνει με τις Άγριες Μέλισσες.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως η υψηλή τηλεθέαση του Καφέ της Χαράς δίνει μεγάλη ώθηση και στο Best Friend’s Fear που ακολουθεί στο πρόγραμμα του σταθμού. Το βράδυ της Παρασκευής τα δύο αυτά προγράμματα είχαν υψηλότατη τηλεθέαση, μην αφήνοντας ελπίδες στα ανταγωνιστικά σόου.

Το Καφέ της Χαράς στις 22:00 έκανε την αρχή με 33,3% και 31,9% σε δυναμικό και γενικό σύνολο τηλεθέασης. Με τέτοιο lead in και με «θύμα» της φάρσας του Πούμπουρα τον Τρύφωνα Σαμαρά, φαντάζει λογικό το 27,8% και 24,8% στα αντίστοιχα νούμερα του Best Friend’s Fear.

Κι αφού το μεγάλο μερίδιο της πίτας πήγε στον ΑΝΤ1, για το gala του My Style Rocks 3 δεν έμεινε παρά ένα 12,2% στο δυναμικό κι ένα 14,3% στο γενικό σύνολο.

Πρόκειται αναμφίβολα για μια ενδιαφέρουσα τηλεοπτική αναμέτρηση και θα έχει ενδιαφέρον το πώς θα εξελιχθεί και αν θα κυμανθεί στα ίδια νούμερα.