Καλεσμένη της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day ήταν σήμερα η Ιωάννα Τούνη και ανάμεσα σε άλλα δέχτηκε ερώτηση και για τη σχέση της με την υποψήφια του GNTM 2, Λένια Παπασυμεωνίδου.

Όλοι, λοιπόν, έγραψαν τότε για την κολλητή φίλη της Τούνη, μια σχέση που αποκαλύφθηκε μέσα από τις κοινές φωτογραφίες που μοιράζονται τα δυο κορίτσια στο Instagram. Μάλιστα, οι κριτές υπήρξαν ιδιαίτερα καυστικοί στα σχόλιά τους για τον λογαρισμό της Λένιας στο Instagram, χαρακτηρίζοντάς το «λαϊκό».

GNTM 2: Αυτή είναι η κολλητή φίλη της Ιωάννας Τούνη που περάσε στην επόμενη φάση

Η Τούνη, απαντώντας σε ερώτηση της Τσιμτσιλή, αποκάλυψε κατ’ αρχάς την πραγματική σχέση της με τη Λένια, ενώ σχολίασε και την κριτική που η υποψήφια δέχτηκε για την αισθητική της στο Instagram. Και δεν παρέλειψε να πετάξει τη σπόντα της για τους κριτές του GNTM 2.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη είπε:

«Πιστεύω έχει πέσει πάρα πολύ μοντάζ στα όσα της είπαν στο κάστινγκ. Εύκολα μπορεί να το αντιληφθεί κάποιος από τις υπεραπότομες αντιδράσεις των κριτών που τη μία ήταν χαμογελαστοί και την άλλη συννέφιαζαν όλοι ξαφνικά, δεν γίνεται να παίρνουν όλοι τα ίδια ψυχοφάρμακα. Κάτι έχει γίνει με το μοντάζ.

Δεν ήταν σωστό να μπουν στο Instagram της κοπέλας. Δεν έχουν μπει σε καμία άλλης, πέρα από της Λένιας και της συντρόφου του Τούρκου ηθοποιού. Πιστεύω ότι τους ενόχλησα εγώ και πιστεύω ότι κόπηκε στο μοντάζ. Η Λένια έχει ένα πάρα πολύ ωραίο Instagram, καμία σχέση μ’ εμένα.

Την στηρίζω παρόλο που δεν κάνουμε παρέα πια. Υπήρχε κακή συμπεριφορά απέναντί της χωρίς λόγο».

Η Ιωάννα Τούνη απάντησε στην παρουσιάστρια και για το αν θα έπαιρνε η ίδια μέρος στο GNTM 2 και τόνισε ότι δεν είναι μονέλο αλλά instagrammer.