Ντόρο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της μητέρα του Σάββα Γκέντσογλου, Κυριακή, για την πρώην σύντροφο του γιου της, Αγγελική Ηλιάδη. Η τραγουδίστρια έστειλε την απάντησή της μέσα από την εκπομπή Happy Day και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, ωστόσο το θέμα συζητήθηκε και στο «Πρω1νό»  με τη Φαίη Σκορδά και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να διαφωνούν.

Ο δημοσιογράφος επέμενε ότι οι δηλώσεις της Κυριακής Γκέντσογλου είναι αρκετά …ακραίες και πολύ προσωπικές και δεν θα έπρεπε να παίξουν, ενώ η Φαίη Σκορδά προσπαθούσε να του εξηγήσει ότι δεν επιλέγουμε ποιες δηλώσεις θα παίξουμε ανάλογα με το ποιος μας αρέσει ή όχι.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζον δήλωσε έξαλλος: «Είναι χοντράδες αυτά που λέει η μάνα του Σάββα, το περιοδικό έπρεπε να προστατεύσει και τη μάνα και τους αναγνώστες του. Είναι προσωπικά δεδομένα αυτά, κουβέντες που λέει μια μάνα στον γιο της…

Η Ηλιάδη μάνα δεν έχει; Να βγει τώρα η μάνα της και να αρχίσει να βρίζει χυδαία. Το βγάζεις στον αέρα; Τελικά, είμαστε Κατίνες, είμαστε Κατίνες που τα δημοσιεύουμε … Είναι μάνα και την βρίζει, το βγάζεις; Η μάνα του Γκέντσογλου δεν ξέρει από δημοσιότητα, η Ηλιάδη ξέρει, το εκμεταλλεύεσαι… Η μάνα του Σάββα τα λέει όπως θα τα έλεγε στη γειτόνισσά της, στην αδερφή της…».

Και η Φαίη Σκορδά διαφώνησε μαζί του λέγοντας: «Αυτά είναι ηθικολογίες, Δημήτρη. Δηλαδή αν μια δική μας ρεπόρτερ συναντούσε την κυρία και μιλούσε, θα έλεγες εγώ θα τα κόψω γιατί δεν είναι καλά; Με κοροϊδεύεις;

Κάποιος σου άνοιξε την πόρτα, οι ίδιοι οι ενδιαφερόμενοι μίλησαν για τα προσωπικά τους! Πού ξέρεις ότι ο Γκέντσογλου δεν μίλησε με τη μητέρα του; Δεν τον ενημέρωσε; Άλλες μαμάδες δεν έχουμε ακούσει να μιλάνε; Η Κυριακή Γκέντσογλου ήταν ενήμερη από το περιοδικό ότι οι δηλώσεις της θα δημοσιευτούν. Είναι υποτιμητικό αυτό που λες για τη γυναίκα, λες ότι δεν έχει δημόσια παιδεία για να το διαχειριστεί, ποιος είσαι εσύ που θα την κρίνεις;».

Η μοναδική ένταση της παρουσιάστριας ήταν η αναφορά στο εγγόνι.