Ο Αλέξης Γεωργούλης συνεχίζει να απασχολεί τις εκπομπές μετά τον χαμό που έγινε με τα σχόλια για την διπλή παρουσία του σε Ευρωβουλή και Your Face Sounds Familiar. Αυτή τη φορά το θέμα συζητήθηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, με την παρουσιάστρια να στηρίζει τον ηθοποιό.

Όπως έκαναν αρκετοί άνθρωποι της τηλεόρασης, έτσι και η Ναταλία Γερμανού επανέλαβε όσα ανέφερε και στην ανακοίνωσή του ο ίδιος, ότι δηλαδή δεν υπήρξε καμία προεκλογική δέσμευση πως θα αφήσει τη δουλειά του, επομένως δεν κορόιδεψε κανέναν.

«Δε μπορούμε να ξέρουμε αν έχει φτιάξει το πρόγραμμά του έτσι ώστε να μπορεί να απουσιάζει κάθε Τετάρτη τέσσερις ώρες. Είναι πολλά αυτά που δεν ξέρουμε. Αυτός ο άνθρωπος ήταν ανέκαθεν ηθοποιός…. Εμένα μου αρέσει όταν οι άνθρωποι δεν αλλάζουν όταν αποκτούν έναν άλλο ρόλο πιο σοβαρό. Θα με ενοχλούσε πάρα πολύ αν ξαφνικά ο Αλέξης Γεωργούλης που ήξερα κουστουμαριζόταν και έπαιρνε ένα άλλο ύφος πιο περισπούδαστο και βαρύ…

Όσοι ψήφισαν αυτόν τον άνθρωπο κι αν κρίνουμε από τις ψήφους ήταν αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ήξεραν ακριβώς τι είναι ο Αλέξης Γεωργούλης, σε τι σειρές έχει παίξει, σε τι ταινίες έχει παίξει και ότι ήταν κριτής στο YFSF από πέρυσι, αν δεν ήθελαν ας μην τον ψήφιζαν. Από τη στιγμή που τον ψήφισαν και από τη στιγμή που ο Γεωργούλης δεν είπε ποτέ ότι θα παρατήσει ότι κάνει για να αφοσιωθεί στο Ευρωκοινοβούλιο κρίνω αυτές τις αντιδράσεις πάρα πολύ προκλητικές…. Αισθάνομαι ότι του την πέσανε πολύ χοντρά, πολύ άσχημα».