Η Μισάντεϊ του «Game of Thrones», ένας από τους πιο συμπαθείς χαρακτήρες μπορεί στη θρυλική σειρά να είχε φρικτό τέλος, ωστόσο η καριέρα της φαίνεται να έχει μια λαμπρή συνέχεια.

Όπως έγινε γνωστό, η όμορφη ηθοποιός επιστρέφει με πρωταγωνιστικό ρόλο στο ριμέικ της θρυλικής ταινίας «4 γάμοι και μία κηδεία», που γίνεται σειρά και κάνει πρεμιέρα στις 31 Ιουλίου.

Για την επιστροφή της ταινίας σε μορφή τηλεοπτικής σειράς έχει φροντίσει η κωμικός, σεναριογράφος και σκηνοθέτις Μίντι Κάρλινγ, ενώ πέρασμα από αυτήν κάνει και η πρωταγωνίστρια της τότε επιτυχημένης ταινίας, Άντι Μακ Ντάουελ.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η Νάταλι Εμάνιουελ υποδύεται τη Μάγια, διευθύντρια επικοινωνίας της καμπάνιας μιας πολιτικού από τη Νέα Υόρκη, η οποία φτάνει στο Λονδίνο ως προσκεκλημένη στο γάμο μιας φίλης της από το κολέγιο.

Μια σειρά από ανατρεπτικά γεγονότα θα κάνουν το γεγονός του γάμου να μοιάζει με λεπτομέρεια, θα αποκαλυφθούν πολιτικά σκάνδαλα και το όλο σκηνικό θα σημαδευτεί από 4 γάμους -τελικά- και μία κηδεία και με φόντο το Λονδίνο και τα πολιτικά του σκάνδαλα που διακωμωδούνται με τον πλέον σύγχρονο τρόπο…