Ένα ιδιαίτερο θέμα προέκυψε σήμερα στον αέρα του Πρω1νό για τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Όπως φαίνεται η Φαίη Σκορδά πήρε την κατάσταση στα χέρια της, αποκλείοντας το ενδεχόμενο να παίξει ο πρώην παίκτης του Survivor στην ενότητα με τη «γιαγιά» του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Τι συνέβη αναλυτικά

«Είναι να έρθει σήμερα ο Βασάλος να κάνει γιαγιά;», ρώτησε η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής για να πάρει την απάντηση: «Δεν θα έρθει… Έχει μία υποχρέωση σε ένα μήνα και μετά θα έρθει».

«Κωνσταντίνε μου, επειδή είσαι καλό παιδί, έλα. Μην του το ακυρώνεις», είπε στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά που απόρησε: «Πόσες φορές έχει πει να έρθει; Μπορεί να μην θέλει το παιδί… Πώς προέκυψε ότι θα ερχόταν σήμερα;»

«Το έχω αιτηθεί και το ζητάω από τον Ιανουάριο. Μου έχει πει ότι θέλει να έρθει και προσωπικά και μέσα από το κανάλι… Μου είπαν «πότε μπορείς αυτή την εβδομάδα;», είπα μπορώ από Δευτέρα ως Παρασκευή και τελικά μου λένε δεν γίνεται αυτή την εβδομάδα… Από 2 Ιουνίου και μετά που θα εμφανιστεί κάπου», εξήγησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Ωραία, δεν θα έρθει καθόλου. Δεν μπορώ αφού άκουσα δημόσια αυτή την κουβέντα. Πέφτουν οι διαφημίσεις ενώ μου έλεγε «Θα καθόμουν αλλά έχω και αυτό το θέμα, που περιμένω ένα μήνα»… Επειδή έγινε όλο αυτό το περιστατικό δημόσια και οφείλω επειδή δεν θέλω να πιέζω τους ανθρώπους… Τον Βασάλο για τη γιαγιά… Οφείλω να πάρω θέση», είπε η Φαίη.

Στην συνέχεια ακολούθησε ένας απολαυστικός διάλογος με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο:

– Πιο εύκολα θα ερχόταν ο Σαββίδης παρά ο Βασάλος.

– Πάρα πολύ εύκολα γιατί είναι εξαιρετικός και γλυκός άνθρωπος!

«Μέχρι εκεί… Όχι ότι συμβαίνει και κάτι άλλο, οφείλω να πω ότι και να έρθει και να το κάνει δεν θα το παίξω ποτέ. Αλλά μέχρι εκεί», είπε για το τέλος η παρουσιάστρια.