Η Φανή Χαλκιά διάγει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της κι οδεύει για τον 5ο μήνα της. Δύο χρόνια μετά τη γέννηση του πρώτου της γιου με τον σύζυγό της, η πρώην αθλήτρια και Ολυμπιονίκης ετοιμάζεται να βάλει ακόμα ένα αγοράκι στη ζωή της.

Μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα, αναφέρθηκε στο πώς βίωσε την πρώτη της εγκυμοσύνη και έπλεξε το εγκώμιο του συζύγου της που είναι διαρκώς ενεργός και στο πλευρό της.

«Σε 10 μέρες μπαίνω στον 5ο μήνα. Σε 4 μήνες περιμένω το δεύτερο παιδί, θα είναι αγοράκι. Έχω εύκολη εγκυμοσύνη. Μόνο το σώμα μου μεγαλώνει, τίποτε άλλο. Στο πρώτο παιδί πήρα 32 κιλά. Δεν είχα καμία στιγμή την ανασφάλεια αν θα χάσω τα κιλά, οπότε έτρωγα δίχως αύριο. Ο άντρας μου βοηθάει στα πάντα με το παιδί. Είμαι πολύ τυχερή. Δηλαδή αν μπορούσε να το θηλάσει, θα το έκανε. Εμάς δεν πρόλαβε να αλλάξει η σχέση μας. Έμεινα έγκυος στους 2 μήνες καταλάθος».

Εκτός από τα της εγκυμοσύνης, η Φανή Χαλκιά μίλησε και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και το χρυσό της μετάλλιο και σχολίασε τα ποσά που υπάρχουν στον παγκόσμιο αθλητισμό σήμερα.

«Η χαρά στον αθλητισμό πρέπει να κρατάει 10 λεπτά και η λύπη 5. Εγώ και την επόμενη μέρα από το Ολυμπιακό μετάλλιο να μου μιλούσες, πάλι έτσι χαλαρή θα ήμουν. Τότε το πριμ για χρυσό σε Ολυμπιακούς ήταν 200.000 ευρώ από την Πολιτεία. Μεικτά. Άρα 150.000. Τα πολλά λεφτά τα βγάλαμε από τους χορηγούς. Ακούω τώρα για τον Τσιτσιπά που λένε ότι είναι πολλά τα 2.5 εκατομμύρια που θα πάρει. Για νούμερο 5 στον κόσμο είναι λίγα. Εδώ το νούμερο 300 στο ποδόσφαιρο παίρνει τόσα».