Μια από τις κυρίες των δελτίων ειδήσεων επιστρέφει στην τηλεόραση. Αυτή και η Έλλη Στάη είναι οι παλαιότερες και πιο θρυλικές, όμως η Όλγα Τρέμη απείχε από τα τηλεοπτικά σε επίπεδο παρουσίασης για 4 χρόνια. Από εκείνο το αντίο της με δάκρυα στο Mega και μέχρι σήμερα, την είδαμε να εμφανίζεται στον ΣΚΑΪ για πολιτικό σχολιασμό, περισσότερο σε περιόδους που γίνονταν εκλογές.

Πλέον, από την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου θα έχει το δικό της πολιτικό talk show στην ΕΡΤ, όπου επίσης επανέρχεται μετά από 20 και πλέον χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΡΤ:

«Κάθε βράδυ από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 10, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, η εκπομπή θα επιχειρεί μια διαφορετική, ουσιαστική και πολύπλευρη προσέγγιση της επικαιρότητας, με το κύρος, την πολυφωνία, την αξιοπιστία και την αμεροληψία που αρμόζουν στη δημόσια τηλεόραση. Η  Όλγα Τρέμη θα υποδέχεται καθημερινά στο στούντιο προσκεκλημένους από όλους τους χώρους της δημόσιας σκηνής – πολιτικούς, δημοσιογράφους, ακαδημαϊκούς, αναλυτές και γνωστά πρόσωπα της κοινωνίας των πολιτών.

Μαζί με την Όλγα Τρέμη, ο Αντώνης Δελλατόλας και ο Ηλίας Κανέλλης θα παρουσιάζουν, θα αναλύουν και θα σχολιάζουν τα γεγονότα, με στόχο την ανάδειξη όλων των πτυχών τους και των προεκτάσεών τους.

Πίσω, αλλά και μπροστά από τις κάμερες, θα βρίσκεται μια έμπειρη επιτελική ομάδα: το πολιτικό ρεπορτάζ θα μεταφέρει η Κατερίνα Γαλανού, στην αρχισυνταξία της εκπομπής θα είναι η Νικόλ Λειβαδάρη, τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μαρία Ανδρεαδέλη, ενώ τη δυναμική δημοσιογραφική ομάδα του «10» θα συμπληρώνουν οι Κατερίνα Πλατή, Στέλιος Σαρέσκος και Εβελίνα Μπουλούτσου.

Το στοίχημα της εκπομπής είναι η αμερόληπτη παρουσίαση των κρίσιμων γεγονότων, με βασική αρχή «να ακούγονται όλες οι θέσεις και να δίνεται χώρος στις αντιθέσεις, αλλά και στις συνθέσεις».