Την πρώτη «καλημέρα» για τη φετινή χρονιά έκανε σήμερα, Δευτέρα 16/09, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την εκπομπή Happy Day.

Στο πλατό την υποδέχτηκαν …με βιολιά το ντουέτο DuoViolins (Δημήτρης Ίσαρης, Γιώργος Γαϊτάνος) , ενώ στα πρώτα της λόγια, και εμφανώς τρακαρισμένη, είπε ότι «αυτή την πρώτη καλημέρα την περιμένουμε πως και πως, αλλά όταν έρχεται έχουμε τρακ και αγωνία». Μόλις λίγα δευτερόλεπτα χρειάστηκε για να της περάσει το πρώτο τρακ, και η Σταματίνα συνέχισε συνέχισε την κουβέντα της στέλνοντας ευχές στα παιδιά που ξεκίνησαν σχολείο – αποκαλύπτοντας ότι τα δικά της καθυστέρησαν λίγο σήμερα για να τη δουν -, καλή δουλειά σε όσους φεύγουν τώρα, ενώ αναφέρθηκε και σ’ αυτούς που αράζουν στο σπίτι – τάζοντας τους μια φοβερή πρώτη εκπομπή! «Μείνετε μαζί μας έχουμε φοβερή εκπομπή», είπε.

Αμέσως μετά η παρουσιάστρια υποδέχτηκε την ομάδα της μιλώντας γι’ αυτούς με τα πιο θερμά λόγια: «Η πιο ζεστή παρέα, τα φιλαράκια μου, χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν ίδιο…», είπε η Σταματίνα και υποδέχτηκε στο πλατό τους Μαρία Αντωνά, Τίνα Μεσσαροπούλου, Βασίλη Γρηγορόπουλος, Κώστα Φραγκολιάς, Χρήστο Βαρθαλίτη. Μάλιστα, διευκρίνισε ότι η Μεσσαροπούλου και ο Γρηγορόπουλος θα είναι πλέον καθημερινά στο πάνελ της εκπομπής- ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και αναφορά στον …γάμο του Φραγκολιά ρωτώντας τον ημερομηνία!

Τέλος, ήρθε η στιγμή να υποδεχτεί το καινούργιο μέλος της παρέας, τον Χάρη Χριστόπουλο και τον πρόλογό της δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά και στον πρώην συνεργάτη της, Δημήτρη Παπανώτα. «Δεν θέλαμε κάποιον που να θυμίζει τον Δημήτρη – του στέλνουμε την αγάπη μας, ξέρουμε ότι μας βλέπει. Δεν ξέρουμε, όμως, και τι θέλαμε μέχρι που πέσαμε πάνω στον Χάρη Χριστόπουλο. Είπαμε ότι αυτός είναι όμορφος, πνευματώδης, πολυταξιδεμένος, πρωινός τύπος,  είναι ο Χάρης και είναι μαζί μας!»