Στην προεδρική σουίτα του Hilton βρέθηκαν οι τρεις φιναλίστ του GNTM 2 για την πρώτη δοκιμασία. Εκεί, η Κάτια, η Κέισι και η Άννα-Μαρία είδαν την Έλενα Χριστοπούλου και τον Φρέντι Καλομπράτσο να τις υποδέχονται για να τις περιποιηθούν και να τους εξηγήσουν το κόνσεπτ της πρώτης δοκιμασίας.

Η Έλενα Χριστοπούλου αρκέστηκε σε μερικά λόγια εμψύχωσης προς τις κοπέλες.

«Εσείς οι 3 έχετε κάτι κοινό. Έχετε κάτι ιδιαίτερο και σας συνδέει. Έχετε τσαγανό. Κι αυτό σας έφερε ως εδώ και σας αξίζουν συγχαρητήρια. Εδώ έχουμε τρεις ambassadors φυσικής λάμψης».

GNTM 2 – ΤΕΛΙΚΟΣ: Με ένα αιχμηρό σχόλιο της Κάτιας ξεκίνησε ο τελικός

Στη συνέχεια βγήκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί για να τους μιλήσει επακριβώς για το κόνσεπτ που ήταν «towels», δηλαδή οι κοπέλες θα ήταν καλυμμένες με πετσέτες, ενώ στο λαιμό τους θα υπήρχαν ακριβά κοσμήματα. Αυτή η δοκιμασία χαροποίησε ιδιαίτερα και τις τρεις, κυρίως την Κέισι που ανέφερε πως το έχει μελετήσει αυτό το στυλ.

«Σήμερα είναι η μέρα σας. Ήσασταν θεές στην Ιταλία και θέλω να συνεχίσετε στο ίδιο μήκος κύματος. Θέλω να νιώσετε θεές. Προετοιμάζεστε για να είσαστε οι σουπερσταρ, σας αξίζει αυτό. Θέλω να είστε όμως σουπερστάρ σε όλο το γύρισμα, όλες τις στιγμές. Όχι μόνο όταν σας φωτογραφίζει ο Δημήτρης. Θα φοράτε διαμάντια και νομίζω σας έπρεπε αυτό για το φινάλε».

Αφού ολοκλήρωσε τα λόγια της η Ζενεβιέβ, ήρθε η ώρα της δοκιμασίας, με τον Δημήτρη Σκουλό να ζητάει από τις κοπέλες να ποζάρουν.