Σε αντίθεση με την Άννα-Μαρία που μπήκε με τρομερό αέρα στην πρώτη δοκιμασία με τις πετσέτες και τα διαμάντια, η Κέισι φάνηκε πιο τρακαρισμένη. Αυτό ανέφερε και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που σηκώθηκε να πάει δίπλα στον Δημήτρη Σκουλό για να καθοδηγήσει κάπως την Κέισι.

Γενικώς, στα 10 λεπτά που στάθηκε στην καρέκλα για να ποζάρει, άκουγε τον Δημήτρη Σκουλό να της κατευθύνει τα χέρια της, ενώ και οι άλλοι τρεις κριτές προσπάθησαν να τη βοηθήσουν με διαρκείς παρατηρήσεις, κυρίως για το πώς κάλυπτε με τις πόζες της τα κοσμήματα.

GNTM 2 – ΤΕΛΙΚΟΣ: Τα λόγια εμψύχωσης της Ζενεβιέβ και της Έλενας Χριστοπούλου στις 3 φιναλίστ

Εν τέλει, μετά από αρκετές παρατηρήσεις, η Κέισι κατάφερε να πάρει δύο πόζες που έκαναν τη Βίκυ Καγιά και τον Άγγελο Μπράτη να αναφωνήσουν με τρομερό ενθουσιασμό. Η πρώτη μάλιστα της τόνισε ιδιαίτερα το πώς έχει μάθει να χαμογελάει στον φακό.

Από την φωτογράφιση της Κέισι, το ιδιαίτερο περιστατικό ήταν που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε κάτι στον Δημήτρη Σκουλό που την κοίταξε περίεργα και την αποκάλεσε «γατάκι». Μάλιστα, η Ηλιάνα απευθυνόμενη σε Καγιά και Μπράτη είπε με χιούμορ «λέτε να με σκοτώσει μετά»;

GNTM 2 – ΤΕΛΙΚΟΣ: Επική ατάκα της Άννας – Μαρίας στον Δημήτρη Σκουλό