Το GNTM 2 βρίσκεται στην τελική ευθεία για να ολοκλώσει ένα τρίμηνο επιτυχίας που κατάφερε να ξεπεράσει και την επιτυχία του πρώτου κύκλου. Στις 19 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός, κάτι που σημαίνει πως πρακτικά μας έχουν μείνει 8 επεισόδια. Σε αυτά τα 8 επεισόδια – θα υπάρχουν επεισόδια και Πέμπτες πλέον – θα δούμε να αποχωρούν 8 κοπέλες.

Στον τελικό, όπως έχει διαρρεύσει εδώ και καιρό, θα βρίσκονται η Κάτια Ταραμπάνκο, η Άννα-Μαρία Ηλιάδου και η Κέισι Μίζιου.

Είναι σίγουρα οι τρεις κοπέλες που έδειξαν πιο δυνατές σε όλη αυτή την πορεία των δοκιμασιών και αναμφίβολα η κόντρα τους για τη νίκη θα είναι μεγάλη και θα κριθεί στα σημεία.

Στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα φάνηκαν αυτά τα σημεία, μιας και η Κλεοπάτρα Πατλάκη αποκάλυψε ποια είναι η κατάταξη των κοριτσιών στις δοκιμασίες που έχουν γίνει ως τώρα. Η τελική νικήτρια θα κριθεί από τη συνολική βαθμολογία σε μια σειρά από δοκιμασίες και μέχρι στιγμής έχουν γίνει κάποιες.

Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι αυτή που προηγείται στη βαθμολογία του GNTM, ενώ πίσω της με ένα βαθμό απόσταση βρίσκεται η Άννα-Μαρία Ηλιάδου και με 2 βαθμούς η Κέισι.