Είναι γνωστό ότι η Κάτια Ταραμπάνκο, πριν το GNTM 2, είχε κυνηγήσει το όνειρο της για μια καριέρα στην υποκριτική και μάλιστα είχε καταφέρει να πάρει έναν μικρό ρόλο στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Επιστροφή».

Μετά ήρθε το reality μόδας, είχαν προηγηθεί άπειρα διαφημιστικά, αλλά και κάποιες καλές φιλίες μέσα στον χώρο του θεάματος, όπως ο ηθοποιός Αλέξανδρος Δαβιλάς, ο οποίος όταν κλήθηκε να μιλήσει για το νεαρό μοντέλο -και τον χαρακτήρα του- δήλωσε ότι αυτό που βλέπουμε δεν έχει καμία σχέση με αυτό που πραγματικά είναι η Ταραμπάνκο.

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή «Μεσημέρι YES» του OPEN και τα όσα είπε σίγουρα προβληματίζουν…

«Η Κάτια είναι πολύ γλυκιά, πολύ καλή. Στα γυρίσματα (σ.σ.: της «Επιστροφής») ήταν εξαιρετική, δεν δημιουργούσε ποτέ προβλήματα. Όταν πήγαιναν να δημιουργηθούν προβλήματα και ήταν εκεί, τα έλυνε με έναν μαγικό τρόπο. Καμία σχέση με αυτό που έχω δει εγώ στην τηλεόραση. Στο GNTM ήταν και μια άλλη φίλη μου, η Σπυρούλα», είπε ο νεαρός και συνέχισε:

«Είναι λίγο φτιαγμένα αυτά εκεί. Τους τα λένε. Ποιο μοντάζ; Έχει γίνει συμφωνία με όλα τα κορίτσια. Απ’ ό,τι έχω δει δεν είναι καμία που μιλάει ευγενικά, όλες βγάζουν έναν κακό χαρακτήρα. Γίνονται επίτηδες όλα αυτά για να πουλάει περισσότερο, αυτό πιστεύω εγώ. Όλα είναι ρόλος. Οι κριτές δεν είναι ρόλος;».

Άραγε, μετά και από αυτό τι να έχουν να πουν οι άνθρωποι της παραγωγής; Γιατί πριν από λίγες μέρες η Βίκυ Καγιά είχε μιλήσει αυστηρά για το τι πραγματικά καταγράφουν οι κάμερες και πέρα από αυτό σίγουρα υπάρχουν κορίτσια που δεν έχουν εμπλακεί σε αντιπαραθέσεις, όπως ήταν η Εμμανουέλα, η Ίλντα, η Άννα – Μαρία και η Χαρά…

Κάτια Ταραμπάνκο: Κάποιες από τις παλαιότερες (τηλεοπτικές) δουλειές του μοντέλου που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM 2