Μετά την αποχώρηση της Σπυρούλας Κάιζερ, πάρα πολλές κοπέλες είχαν πει πως διαφωνούσαν με αυτό και θεωρούσαν πως έπρεπε να φύγει η Άννα Χατζή. Στο επεισόδιο του GNTM 2 της Τρίτης είδαμε σε πρώτη φάση να γίνεται πράξη η επιθυμία τους, αφού η Άννα ήταν υποψήφια για αποχώρηση. Δεν ήταν όμως αυτή που αποχώρησε.

Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά. Είδαμε τις FF να συζητούν για την αποχώρηση της Σπυρούλας και να αναφέρουν πως θα ήθελαν να φύγει η Ίλντα και πως θεωρούσαν φαβορί τη Σπυρούλα για την πεντάδα.

Μια ακόμα ευκαιρία να «ανάψουν τα αίματα» δόθηκε στις κοπέλες του GNTM 2, αφού η παραγωγή έφτιαξε μια εκδοχή του παιχνιδιού «Μάντεψε Ποιος» σχετική με το παιχνίδι και ήταν πολλές οι φορές που οι κοπέλες εξέφραζαν κάτι με πολύ βλοσυρό τρόπο. Αυτό ενώπιον όλων. Όταν όμως μιλούσαν στην κάμερα ήταν ακόμα πιο εκφραστικές με τα λόγια κι όχι μόνο με τα βλέμματα.

Βέβαια, η Κάτια και η Μαρία έχουν πάει σε άλλο επίπεδο τη σχέση τους και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να εκφραστούν και μπροστά στις κοπέλες μα και στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τη Ζενεβιέβ.

Οι δύο τελευταίες έχασαν λίγο την ψυχραιμία τους με την Άννα-Μαρία, η οποία κλήθηκε να τους πει το brand του ρούχου που φορούσε, αλλά δεν το θυμόταν σωστά. Η αντίδραση, ιδίως της Ηλιάνας, ήταν χαρακτηριστική.

Το παραπάνω απόσπασμα αφορούσε στο πρώτο casting call που είχαν οι κοπέλες στο GNTM 2. Η δοκιμασία τους ήρθε πιο μετά, με την Έλενα Χριστοπούλου να ζητά από τα κορίτσια να σταθούν απέναντι σε σχεδιάστριες μόδας με δική τους φίρμα ρούχων για να γίνουν ambassador.

Σε αυτή τη δοκιμασία είχαμε και το ατύχημα της Ελευθερίας που έπεσε από τις σκάλες και σχολιάστηκε με επικριτικό τρόπο. Η δήλωση της Ασημίνας είναι ενδεικτική: «Η Ελευθερία το ξέρουμε όλοι ότι ζει σε έναν δικό της κόσμο. Τη βλέπουμε backstage να παραληρεί, να χορεύει, να πέφτει από τα σκαλιά. Δηλαδή, δεν ξέρω πού ζει».

Η Κάτια και η Μαρία κοντραρίστηκαν για την καλύτερη φωτογραφία, με την Ηλιάνα να δείχνει προτίμηση στην Κάτια για το αποτέλεσμα. Κάτι που πιστοποιήθηκε λίγο αργότερα, με την Καγιά να ανακοινώνει πως η Κάτια είχε την καλύτερη φωτογραφία, ενώ την ακολούθησαν η Κωνσταντίνα και η Μαρία.

Η πτώση της Ελευθερίας δεν ήταν η μόνη. Κι η Μαρία τρόμαξε για λίγο τους κριτές και ιδίως την Καγιά, όταν στο ξαφνικό έπεσε στο έδαφος. Απλώς εκείνη έπεσε στο στούντιο κι όχι στη δοκιμασία. Όπως εξήγησε, έπαθε κράμπα και όπως τέντωσε το πόδι της για να της περάσει, έχασε την ισορροπία της.

Τα κλάματα δεν έλειψαν και σε αυτό το επεισόδιο του GNTM 2 και ήρθαν από την Ελευθερία, η οποία δεν άκουσε ιδιαίτερα θετικά σχόλια από τους κριτές. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πάντως σηκώθηκε για να πάει να της ανεβάσει την ψυχολογία και να την παρηγορήσει. Αυτή η αντίδραση της Ελευθερίας πήρε αρνητικά σχόλια και από κάποιες παίκτριες, όπως η Κάτια που την αποκάλεσε εμμέσως πλην σαφώς υποκριτική.

Η Μαρίνα και η Άννα Χατζή βρέθηκαν τελευταίες στη βαθμολογία των κριτών και τέθηκαν υποψήφιες προς αποχώρηση. Για ακόμα μια φορά η Άννα κατάφερε να μείνει στο παιχνίδι και η Μαρίνα ήταν αυτή που έφυγε.

Μάλιστα, όπως συνέβη και στην περίπτωση της Σπυρούλας Κάιζερ, αρκετές παίκτριες εξέφρασαν τη διαφωνία τους με τη Μαρία να συγκινείται.