Δηλώσεις στην εκπομπή «Μεσημέρι Yes» παραχώρησε ο σύντροφος της Κάτια Ταραμπάνκο, Γιάννης Χαλβατζής. Και αναφέρθηκε τόσο στον άδικο τρόπο με τον οποίο αυτή παρουσιάζεται στο παιχνίδι όσο και στα μελλοντικά σχέδιά τους ως ζευγάρι.

Στην ερώτηση που δέχτηκε για την εικόνα της «κακιάς» που έχουν αποκομίσει οι τηλεθεατές για την Κάτια, ο Γιάννης Χαλβατζής απαντά:

«Στο GNTM βλέπουμε αποσπάσματα κομμένα και ραμμένα από τη παραγωγή γιατί θεωρούν ότι έτσι θα είναι ευκολότερο να πουληθεί το προϊόν τους. Κανένας δεν παίρνει αυτό που αξίζει και ως επί το πλείστων αδικούμαστε. Άρα θα πω ότι αδικείται, επειδή ο κόσμος εισπράττει μια στοχευμένη εικόνα και όχι μια πλήρης και αντικειμενική».

O σύντροφος της παίκτριας – φαβορί δηλώνει σίγουρος για τη νική της τονίζοντας ότι «έχει όλο το πακέτο» και προσθέτει: «δίκαιο θα είναι να κερδίσει το καλύτερο μοντέλο κι όχι αυτό που μας πλασάρουν για τις ανάγκες τους ριάλιτι». Ωστόσο, όπως είπε, αν δεν ήταν στον τελικό η Κάτια, θα μπορούσε να δει στη θέση της την Εμμανουέλα, που αποχώρησε.

Τέλος, ο Χαλβατζής απάντησε και σε ερώτηση για το αν στα πλάνα τους με την Κάτια είναι ο γάμος [σ.σ. το ζευγάρι είναι μαζί 2,5 χρόνια] και εκείνος το έθεσε ως εξής: «Ο γάμος είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για κάθε σχέση, αλλά μέχρι να φτάσεις εκεί πρέπει να είσαι απόλυτα σίγουρος για τον άλλο και πάνω απ’ όλα να έχεις τα μυαλά μέσα στο κεφάλι σου, πράγμα που τώρα δεν ισχύει για κανέναν μας».

Δείτε όλα όσα δήλωσε στο video παραπάνω.