Δεν συμφωνούν όλες οι υποψήφιες με την κριτική που δέχονται από τους κριτές του GNTM 2, αλλά ελάχιστες είναι αυτές που θα τολμήσουν να διαφωνήσουν μαζί τους. Μπροστά τους. Όχι, όμως, και η 21 ετών Χριστίνα, που συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό και τους κριτές ως… Κάμερον Ντίαζ. Γιατί, όπως όλοι της λένε, θυμίζει τη διάσημη ηθοποιό.

Ωστόσο, οι κριτές δεν θεώρησαν ότι έχει τα προσόντα για να προχωρήσει στο παιχνίδι, και ένα σχόλιο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου την έκανε να εκφράσει έντονα το παράπονο και τη διαφωνία της.

Η κριτής σχολίασε ότι παρά την ηλικία της, 21, δείχνει μεγαλύτερη και με την ευκαιρία η υποψήφια θέλησε να εκφράσει την άποψή της τονίζοντας ότι άλλες υποψήφιες, που είναι μεγαλύτερες, κέρδισαν την ευκαιρία: «Αν και έχετε όριο, εκεί έξω είναι κοπέλες που είναι πολύ μεγαλύτερες από εμένα, και τις δέχεστε, γυναίκες με οικογένεια. Είμαι 21 ενός. Εγώ είμαι μόνη μου, ζω με την οικογένειά μου… Το θεωρώ λίγο άδικο» είπε μεταξύ άλλων η νεαρή κοπέλα, που θεώρησε άδικη την κριτική.

Με αφορμή τα σχόλια της, ο Άγγελος Μπράτης θέλησε να της ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα: «Καλά κάνεις και λες τη γνώμη σου, αλλά είσαι επιθετική. Μην πηγαίνεις στον πελάτη τσατισμένη. Αν δεν κάνεις, δεν κάνεις. Θα πηγαίνεις σε κάστινγκ και θα λες μην πάρετε την άλλη γιατί έχει παιδί;»

Οι κριτές της έδωσαν 4 όχι και η υποψήφια δήλωσε απογοητευμένη. Με την απομάκρυνσή της, μάλιστα, η Βίκυ Καγιά αναρωτήθηκε: «Τι σχέση αν η άλλη έχει παιδιά, αν είναι μεγαλύτερή ή μικρότερη;»

 

GNTM 2: Η υποψήφια με τα τατουάζ έφερε την πρώτη σοβαρή διαφωνία της κριτικής επιτροπής