Το επεισόδιο με την αποχώρηση της Εμμανουέλας Μάινα από το GNTM 2 οι τηλεθεατές το παρακολούθησαν χθες, ωστόσο, η ζωή τρέχει πολύ πιο γρήγορα από τα επεισόδια του reality μόδας και οι ειδήσεις μάλλον δεν είναι και οι καλύτερες για τις παίκτριες που η μία μετά την άλλη αποχωρούν…

Αυτή τη φορά ο λόγος για τη Εμμανουέλα Μάινα, η οποία μπαίνοντας στο παιχνίδι δήλωσε παντρεμένη και μάλιστα είχε κάνει σαφές ότι ο σύζυγός της δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη συμμετοχή της σε αυτό.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό η νεαρή γυναίκα μετά την αποχώρησή της από το σπίτι του GNTM ζήτησε από τον άντρα της να χωρίσουν.

Περισσότερα για τις εξελίξεις στη ζωή των κοριτσιών έγιναν γνωστά μέσα από την εκπομπή «Μεσημέρι» και την Ελένη Τσολάκη, η οποία ήταν αυτή που ανέφερε ότι γνωρίζει τον σύζυγο, καθώς εργάζεται στον τομέα των δημοσίων σχέσεων και δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη.

GNTM 2: Παίκτρια χώρισε αμέσως μετά την έξοδό της από το παιχνίδι

«Χώρισαν γιατί βγαίνοντας από το παιχνίδι η Εμμανουέλα θεώρησε πως δεν θέλει να συνεχίσει το παιχνίδι με τον ίδιο άνθρωπο», εξήγησε η πανελίστρια, αλλά το θέμα δεν είναι εκεί.

Είναι στο ότι ειδικά φέτος, τα κορίτσια με το που αποχωρούν από το ριάλιτι μόδας, φαίνεται ότι αποφασίζουν να αλλάξουν δρόμο στην προσωπική τους ζωή, απόφαση που φαίνεται να έχει να κάνει κυρίως με την επαγγελματική φιλοδοξία τους και όχι με την πρόθεσή τους να αναζητήσουν άλλον σύντροφο…