Δεν έχουμε συνηθίσει στο GNTM 2 να βλέπουμε κοπέλες καθώς αποχωρούν να καταθέτουν ανθρώπινα δείγματα και όχι αυτά τα χαρακτηριστικά πίεσης που παράγει ο σκληρός ανταγωνισμός του παιχνιδιού. Η Κωνσταντίνα, σε μια σπάνια περίπτωση, καθώς αποχώρησε μίλησε με ευγένεια και καλοσύνη για τη Μαρία, κι ας της είχε δώσει το ντεσαβαντάζ στη δοκιμασία αποχώρησης.

Είναι γνωστό από την αρχή του παιχνιδιού πως η Μαρία έχει ένα σοβαρό πρόβλημα στο χέρι της και είναι απαραίτητη η επέμβαση. Το οικονομικό αντίτιμο όμως δεν υπάρχει και ήταν κι αυτός ένας από τους λόγους που μπήκε στο GNTM 2.

Έτσι, η Κωνσταντίνα, με πολύ αλτρουισμό, ανέφερε πως θα ήθελε να κερδίσει η Μαρία και μάλιστα είπε πως αν η ίδια κέρδιζε, θα της έδινε τα μισά χρήματα για να πάει να κάνει την επέμβαση.

«Πιστεύω και θα ήθελα να κερδίσει η Μαρία. Παρά τις αντιπαραθέσεις, παρά τα νεύρα, παρά τη συμπεριφορά της που είναι αρκετές φορές αντιεπαγγελματική και καθόλου σωστή, είναι ένα πολύ φρέσκο κορίτσι. Είναι πολύ ξεχωριστή. Έχει πάρα πολύ ανάγκη τα χρήματα. Δηλαδή κι εγώ αν κέρδιζα, θα της έδινα τα μισά χρήματα γιατί τα έχει ανάγκη για την εγχείριση στο χέρι της».

Αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι πως η Κωνσταντίνα επέδειξε ένα ήθος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ενεπλάκη όσο λιγότερο γινόταν σε ανταγωνιστικές κόντρες και παρόλο που άκουγε διαρκώς σχόλια για τα κιλά της, δεν το έβαλε κάτω.