Ο Γιάννης Χαλβατζής ήταν ένα από τα πρώτα 2 πρόσωπα που έλειπαν στην Κάτια Ταραμπάνκο κατά την παρουσία της μέσα στο GNTM 2. Πολύ λογικά το αντάμωμα τους σε μια από τις δοκιμασίες του τελικού να περιελάμβανε έντονη συγκινησιακή φόρτιση και εκδηλώσεις του έρωτα τους. Σε μια απ΄αυτές όμως, ο Γιάννης Χαλβατζής κατάφερε να σοκάρει την Κάτια Ταραμπάνκο.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή Ευτυχείτε, στη δοκιμασία η Κάτια και ο Γιάννης φωτογραφίζονταν μαζί. Στο τέλος της δοκιμασίας, κι αφού είχαν νιώσει την ευφορία δίπλα στον άνθρωπό τους, ο Γιάννης Χαλβατζής έβγαλε από την τσέπη του ένα κουτάκι με δαχτυλίδι και έκανε πρόταση γάμου στην Ταραμπάνκο. Αναμενόμενα η παίκτρια του GNTM 2 σοκαρίστηκε και στη συνέχεια επέλεξε να πάρει το δαχτυλίδι και να το βάλει στην τσέπη του φίλου της. Όχι φυσικά για να απορρίψει την πρόταση. Αλλά γιατί, πιθανότατα, δεν θα ήθελε να γίνει στην τηλεόραση και τόσους να είναι παρόντες.

Ο ίδιος ο Χαλβατζής μίλησε λίγο αργότερα στην εκπομπή Μεσημέρι Yes και εξήγησε πως δεν ήταν τελικά μονόπετρο, αλλά ένα δαχτυλίδι που της έκανε δώρο. Μάλιστα, είπε πως δεν της το έδωσε εκείνη τη στιγμή και δεν του το έδωσε πίσω. Της το έδωσε όταν έκλεισαν οι κάμερες και το φόρεσε.

Όλα όσα έχουν συμβεί στις δοκιμασίες που έχουν γυριστεί πάντως, θα τα δούμε το βράδυ της Πέμπτης στον μεγάλο τελικό.