Μία ακόμα διαφωνία ανάμεσα σε υποψήφια παίκτρια και την κριτική επιτροπή του GNTM 2. Η νεαρή υποψήφια, που σπουδάζει σχέδιο μόδας, εμφανίστηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή μιλώντας για την αγάπη της για τη μόδα και τις extreme εμφανίσεις.

Η Μαρία, βεβαίως, έκανε εντύπωση με τα κατακόκκινα μαλλιά της, που όμως δεν ενθουσίασαν την κριτική επιτροπή. Και τα σχόλιά τους, προκάλεσαν την αντίδρασή της.

«Έχεις κάνει ένα extreme styling μόνο στα μαλλιά. Είναι σαν να φοράς περούκα, γιατί το υπόλοιπο είναι μια άλλη.», της είπε εκνευρισμένος ο Άγγελος Μπράτης. Κι εκείνη του απάντησε, εξίσου εκνευρισμένη: «Γιατί το λέτε αυτό;»

Η συνέχεια δόθηκε στην κάμερα με τη Μαρία να λέει: «Εγώ θυσιάστηκα για να έρθω από εδώ και κάτω έτσι. Άλλαξα για να έρθω εδώ πέρα. Δεν άλλαξα για μένα! Άλλαξα για τη δουλειά, για τον στόχο μου! Ο κύριος Μπράτης που είναι και σχεδιαστής θα έπρεπε να το είχε καταλάβει αυτό και να μην το σχολιάσει!».

Τελικά, η υποψήφια πήρε «όχι» από τους κριτές, με τον Άγγελο Μπράτη να της λέει «Έχεις μπερδέψει τη σχολή μόδας με το modelling! Είναι άσχετα πράγματα μεταξύ τους!» με τη Μαρία να προσπαθεί να επιμένει ότι κάνει λάθος.

Αυτό, βεβαίως, έφερε επιπλέον εκνευρισμό με τον σχεδιαστή να βάζει μια τελεία στη συζήτηση λέγοντας: «Σταμάτα, σταμάτα! Λοιπόν επειδή βαριέμαι απίστευτα, γειά σου!»

GNTM 2: Ο πρώτος αντίλογος από υποψήφια στους κριτές – «Το θεωρώ άδικο…»