ΗΊλντα Κρόνιήταν η παίκτρια που αποχώρησε χθες το βράδυαπό το GNTM 2 και σήμερα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου». Το μοντέλο, λοιπόν, μίλησε και για την προσωπική του ζωή και αναφέρθηκε στον σύντροφό της, Ασίς Καπούρ, που όπως είχε γίνει ήδη γνωστό, είναι σταρ του Bollywood. 

«Με το που αποχώρησα από το GNTM πήγα στην Ινδία. Είμαστε μαζί περίπου 2.5 χρόνια. Δούλευα στην Ινδία και μάς χώρισε το GNTM. Με παρακολουθούσε, αλλά δεν καταλάβαινε και πολλά, ό,τι μπορούσε. Δεν μιλάει ελληνικά, επικοινωνούμε στα αγγλικά.

Προς το παρόν θέλω να δοκιμάσω το μόντελινγκ στην Ελλάδα, γιατί έχω δουλέψει κυρίως εκτός, αλλά δε θέλω να διακόψω τις δουλειές μου στο εξωτερικό. Οπότε, αυτό σημαίνει ότι θα ταξιδεύω συχνά.

Τού συντρόφου μου του άρεσαν οι φωτογραφίες, του άρεσε πάρα πολύ η πορεία μου και η εξέλιξή μου στο GNTM, η αλλαγή στα μαλλιά μου. Είναι περήφανος για μένα, ήθελε να προχωρήσω κι άλλο, περίμενε πως θα πάω τελικό αλλά χάρηκε πάρα πολύ».

Δείτε όσα είπε η Ίλντα Κρόνι μετά την αποχώρησή της στο παραπάνω video από την εκπομπή. Και από το 9.13 όσα είπε για τον σύντροφό της.