Στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη μίλησε ο Γιώργος Πράτανος, διευθυντής του People, και αναφέρθηκε στα εξώφυλλα του περιοδικού που έκαναν αίσθηση και συζητήθηκαν, αλλά και στο βιβλίο του «Ο Ανεπιθύμητος Νεκρός» που είναι υποψήφιο στην κατηγορία Έκπληξη των Βραβείων Public και το οποίο ξεχώρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Για το εξώφυλλο του People με τον Ζαχίρ, o Γιώργος Πράτανος εξήγησε την επιλογή του:  «Με το που προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο με τον Ζαχίρ στο Masterchef, επικοινώνησα με τη Ζωρζέτα Ζαχαρτζή, υπεύθυνη επικοινωνίας του σταθμού σας, και της είπα “δεν με νοιάζει σε ποια θέση θα βρεθεί, τον θέλω εξώφυλλο” . Είναι ένα πρόσωπο people, η ιστορία του μπορεί να αγγίξει τον κόσμο, μπορεί να είναι παράδειγμα ελπίδας…»

Για το εξώφυλλο με τη Μαρία Κορινθίου, που κυκλοφορούσε με καπέλο για να μην αποκαλύψει το νέο της hair look με το οποίο φωτογραφήθηκε, σχολίασε «έγινε κάτι σαν κατασκοπευτικό θρίλερ, έπρεπε για μία εβδομάδα να μη δείξει τα μαλλιά της και ήμασταν στα τηλέφωνα, μην την αντιληφθεί κανείς, ήταν το άγχος μας», ενώ στη συνέχεια απάντησε και για τους manager και πόσο επηρεάζουν τη δουλειά στα περιοδικά: «Μου έχουν γυρίσει πίσω αλλαγμένη συνέντευξη, αλλά δεν τη δεχτήκαμε, ήταν τόσο αλλαγμένη που επί της ουσίας δεν έλεγε κάτι».

Ο διευθυντής του People μίλησε και για το μυθιστορημά του «Ο Ανεπιθύμητος Νεκρός»: «Το βιβλίο μου είναι ιστορικό μυθιστόρημα, γιατί αν δεν είχε το ρεπορτάζ, φοβόμουν να εκτεθώ ως συγγραφέας. Δεν είμαι συγγραφέας, είμαι δημοσιογράφος…»

Δείτε στο παραπάνω video τη συνέντευξή του Γιώργου Πράτανου.

Το μυθιστόρημα «Ο Ανεπιθύμητος Νεκρός» είναι υποψήφιο στην κατηγορία Έκπληξη των Βραβείων Public. Για να ψηφίσετε, πατήστε εδώ