Στο «Πρω1νό» και τη Φαίη Σκορδά μίλησε ο Γιώργος Παπαδάκης, και ανάμεσα στα όσα κουβέντιασε με την παρουσιάστρια σχολίασε και την αποχώρηση του Ντίνου Σιωμόπουλου από την εκπομπή.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε και σε άλλους συνεργάτες που έχουν περάσει από την εκπομπή του «Καλημέρα Ελλάδα» τα 28 χρόνια που την παρουσιάζει και δήλωσε ότι «χαρούμενος» που πολλοί από αυτούς άνοιξαν τα φτερά τους για να κάνουν δικά τους πράγματα στην τηλεόραση. Όμως, δεν έκρυψε και την ενόχλησή του για τον τρόπο που ο μέχρι πρότινως συνεργάτης του, Ντίνος Σιωμόπουλο, του ανακοίνωσε την αποχώρησή του.

Αποχώρηση-βόμβα από το «Καλημέρα Ελλάδα»

Ο Γιώργος Παπαδάκης είπε συγκεκριμένα:

«Κάνω το Καλημέρα Ελλάδα 28 χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος που όλη σχεδόν η πρωινή ζώνη είναι από παιδιά που έχω συνεργαστεί. Είναι από παιδιά που το ξεκίνημά τους στη δουλειά και την τηλεόραση το έκαναν μαζί μου. Δεν είναι χαρά αυτό; Λένε κάποιοι: «να φύγει αυτός μεγάλωσε. Να έρθει κάποιος νέος άνθρωπος». Μα έρχονται νέοι άνθρωποι και ύστερα τους ζητάνε τ’ άλλα κανάλια. Δεν τσακωνόμαστε και φεύγουν.

Όπως έγινε με τον Ντίνο Σιωμόπουλο. Τον ζήτησαν από το One και πήγε. Μόλις τέλειωσε η εκπομπή μου το είπε. Αυτό ήταν που με ενόχλησε μόνο. Ότι μου το είπε μόλις τελείωσε η εκπομπή. Παρασκευή τελειώσαμε και μου το είπε αμέσως μετά».

 

Φαίη Σκορδά: Μια σπάνια εξομολόγηση για το διαζύγιό της – «Δεν το ήθελα…»