Ο Snik είναι ένα από τα πιο καυτά ονόματα στην σόουμπιζ επικαιρότητα και γι΄αυτό φταίει η σχέση του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Είναι εύλογο οι δημοσιογράφοι να σπεύδουν να τον ρωτήσουν διάφορα με την ελπίδα να φτάσει η κουβέντα κάποια στιγμή στην Ηλιάνα. Όμως ο Snik δεν τα πάει καλά με τις κάμερες και επιλέγει να φύγει παρά να απαντήσει.

Σε εκδήλωση που έγινε το βράδυ της Τετάρτης, ο ράπερ έδωσε μια τυπική απάντηση σε ερώτηση, αλλά και πάλι έφυγε γρήγορα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει και σε μια από τις προηγούμενες φορές ο Γιώργος Λιάγκας είχε εκφραστεί για εκείνον με αρκετά βαρείς χαρακτηρισμούς.

«Της φέρθηκε απίστευτα. Εγώ θεωρώ πως αυτοί οι άνθρωποι θεωρούν πως όσο πιο αγενείς είναι τόσο πιο μάγκες θα γίνουν. Η αγένεια προς μία εκπρόσωπο των ΜΜΕ… Θεωρεί αυτός ο τύπος… μην τον χαρακτηρίσω τώρα. Και δεν είναι και ωραίος γκόμενος. Τι του βρήκε η Ηλιάνα; Την αγένεια εγώ τη βλέπω. Είναι αγενής. Φοβάται τις κάμερες; Σιγά τον Κάνιε Γουέστ της Ελλάδας. Μη χέσ…ουμε κιόλας. Άντε, ο κάθε τίποτα νομίζει πως έχει υπόσταση στην Ελλάδα. Ο κύριος τίποτα. Σιγά, ρε, μην αποκαλύψουμε το μεγάλο μυστικό του τεράστιου καλλιτέχνη. Έβγαλε η μύγα κωλ… και έχ…ε τον κόσμο όλο. Αμάν πια. Έχει πέντε φρουρούς. Αισθάνονται όλοι. Δεν θέλω να ασχολούμαι άλλο με τον κύριο. Τα φιλάκια μας στην Ηλιάνα και μπράβο για την επιλογή της».

Μετά απ΄αυτά τα λόγια, ο Snik είχε αναρτήσει ένα story που έδειχνε τον παρουσιαστή στην παραλία και στο κεφάλι του είχε έναν γυμνοσάλιαγκα, το κλασικό δηλαδή λογοπαίγνιο με το επώνυμό του.

Στην εκπομπή Μεσημέρι Με τον Γιώργο Λιάγκα, ο Λιάγκας επανήλθε και ανέφερε ότι ο Snik είναι φοβικός με τις κάμερες, τον υπερασπίστηκε δηλαδή αυτή τη φορά, ενώ είπε κι ότι πολλοί φανατικοί θαυμαστές του Snik, του έστελναν απειλητικά μηνύματα.

«Είχαμε πει ότι ήταν αγενής μπροστά στις κάμερες και μετά ανέβασε αυτός μια φωτογραφία μου με έδειχνε στην παραλία, έβαλε ένα σαλιγκάρι στο κεφάλι μου και με έλεγε γυμνοσάλιαγκα. Εγώ γέλασα, δεν με πείραξε καθόλου, γιατί έχω χάσει και 10 κιλά από τότε. Μου έστειλαν μετά απειλητικά μηνύματα οι οπαδοί του ότι θα με σκοτώσουν, θα με μαχαιρώσουν».