Αντιδράσεις προκάλεσε στα social media η χθεσινή – άκρως ατυχής- προσέγγιση της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» στο θέμα της ασέλγειας φοιτητή του ΑΠΘ σε βάρος φοιτήτριας.

Τα σχόλια που ακούστηκαν στον «αέρα» της εκπομπής για τα όσα σοβαρά περιέγραφε ο ρεπόρτερ, η αντίδραση των γυναικών του πάνελ – που ξεσπούσαν σε γέλια- προκάλεσαν σοκ στους τηλεθεατές, ενώ το αποκορύφωμα ήρθε με την αναπαράσταση του περιστατικού on air – προκαλώντας πλέον εκτός από σοκ, και οργή!

Σήμερα, λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας φρόντισε να ζητήσει συγγνώμη μέσα από την εκπομπή του και να ξεκαθαρίσει ποια είναι η στάση της εκπομπής. Αφού, λοιπόν, προβλήθηκαν το ρεπορτάζ με τις εξελίξεις για το θέμα, ο παρουσιαστής πήρε τον λόγο και είπε: « Μιλάμε για μια πράξη καταδικαστέα, μια πράξη βίαιη, έναν βιασμό, είναι ξεκάθαρο και είναι απόλυτα καταδικαστέα. Εμείς εδώ σαν εκπομπή κάναμε ένα λάθος στον τρόπο που αντιμετωπίσαμε την είδηση, το αντιμετωπίσαμε σαν να είμαστε σε μια παρέα, σ’ ένα καφενείο…και πήραμε την είδηση από την αστεία διάσταση, χωρίς να γίνεται ξεκάρη η στάση μας, που είναι ότι που είναι ότι καταδικάζουμε το γεγονός. Δεν θέλαμε να στεναχωρήσουμε κανέναν. Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε άλλη θέση, από το να καταδικάσουμε. Ήταν μια άτυχη στιγμή…».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Κατερίνα Γκαγκάκη, που μίλησε για μια πολύ άτυχη στιγμή και ένα λάθος «που θα ήθελα να λήξει εδώ», ενώ τη δική της απολογία έκανε και η Ελένη Τσολάκη που δήλωσε ότι δεν είχε καμία πρόθεση να στεναχωρήσει κανένα.

Η ίδια μάλιστα, προχώρησε και σε σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram