Ο Γιώργος Λιάγκας δεν αναφέρεται σχεδόν ποτέ σε λεπτομέρειες του διαζυγίου του με τη Φαίη Σκορδά. Σήμερα, όμως, και κατά τη διάρκεια της εκπομπής του «Μεσημέρι», ο δημοσιογράφος, με αφορμή κάτι που είπε η καλεσμένη του, Θάλεια Ματίκα, προχώρησε σε ένα σχόλιο για όσα είχαν βιώσει οι γιοι του, όταν χώρισε με την παρουσιάστρια.

Πώς συνέβη αυτό; Όταν η ηθοποιός αναφέρθηκε στη σχέση της, αλλά και του συζύγου της, Τάσου Ιορδανίδη, με τα παιδιά τους, λέγοντας χαρακτηριστικά:  «Εδώ και έναν χρόνο ο γιος μου βλέπει τον Τάσο σαν τον ήρωα της ζωής του. Η κόρη μου είναι κολλημένη πάνω μου».

Γιώργος Λιάγκας: Τι αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή μετά το διαζύγιο με την Φαίη Σκορδά;

Αυτή η δήλωση φαίνεται ότι επηρέασε συναισθηματικά τον παρουσιαστή, ο οποίος για πρώτη φορά μοιράστηκε ένα άγνωστο βίωμα με τους γιους του και μετά το διαζύγιο του από τη μητέρα τους, Φαίη Σκορδά.

«Αυτό που λες τώρα το βιώνω και εγώ πιο έντονα, γιατί είμαι μπαμπάς χωρισμένης οικογένειας. Ο μεγάλος μας γιος με τη Φαίη, όταν χωρίσαμε ήταν 5 χρονών. Με είχε ζήσει μέσα στο σπίτι. Είχε μνήμες. Ο μικρός όταν χωρίσαμε ήταν 2,5. Δεν πήρε χαμπάρι ποτέ. Ο μεγάλος ήταν πάντα πάνω μου, είχε τον μπαμπά σαν πρότυπο. Ο μικρός ήταν λίγος χαμένος. Και έλεγα “ρε Φαίη με αγαπάει μόνο ο ένας; Δε με αγαπάει ο άλλος;”. Και μου έλεγε “όχι. Και οι δυο όταν είναι μαζί μου, μού λένε για τον μπαμπά”. Όσο μεγαλώνει ο μικρός θέλει κι αυτός. Τους παίρνω τα Σαββατοκύριακα», είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιάγκας.