Ο Γιώργος Γεροντιδάκης βρέθηκε στο Πρωινό και έδωσε μια συνέντευξη στην οποία δεν υπήρχε καθόλου Γεροντιδάκης. Τι εννοούμε; Ότι η Φαίη Σκορδά τον αντιμετώπισε σαν να έχει τον Μελέτη απέναντι της και φυσιολογικά τον ρώτησε τα πάντα γύρω από τις Άγριες Μέλισσες.

Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντα που είπαν, είναι και οι δύο σκηνές που έχουν προβληθεί ως τώρα, οι οποίες ήταν πολύ ζόρικες ψυχολογικά για τον ίδιο, αλλά και για όσους συμμετείχαν.

«Στα προσεχή επεισόδια υπάρχει μια σκηνή με εμένα, τον Κωνσταντή και τον Μιλτιάδη, όπου κάνουμε μια…πολύ ωραία συζήτηση. Άλλα λέμε, άλλα εννοούμε, άλλα παίζουμε. Μέχρι στιγμής δύο είναι οι πιο σκληρές σκηνές. Η μία είναι φυσικά ο στραγγαλισμός του Γιάννου, με τον Ιωάννη τον Αθανασόπουλο, που φύγαμε πολύ βαριά από το γύρισμα. Η δεύτερη είναι με τη Βιολέτα. Ήταν αρκετά περίεργα. Ήταν πολύ περίεργη ημέρα εκείνη στο στάβλο, εκείνο το βράδυ. Δεν είναι ότι ζοριστήκαμε, αλλά ότι έπρεπε να γελάσουμε με μια κακία στο μάτι και δεν μπορείς να το γυρίσεις πολλές φορές. Ήταν εξαιρετικός ο τρόπος που έπαιζε και η Θεοφανία, που το έκανε πολύ πιο βαρύ για εμένα και τον Κωνσταντή».