Τη Δευτέρα που ήταν αργία την είδαμε σε μαγνητοσκοπημένη εκπομπή. Χθες που είχε τα γενέθλιά της, είχε κανονικά εκπομπή και τα γιόρτασε, όπως κάθε χρόνο, με τους συνεργάτες και το κοινό. Σήμερα όμως η Ελένη Μενεγάκη δεν θα καλησπερίσει το κοινό της.

Όχι, μην πάει ο νους σας σε συνωμοσίες και κακό. Απλώς λόγω της στάσης εργασίας στα ΜΜΕ, οι ζωντανές εκπομπές της μεσημεριανής ζώνης, εκτός απ΄αυτές του ΣΚΑΪ, δεν θα εκπέμψουν κανονικά.

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΣΠΗΤ, της ΕΠΗΕΑ, της ΕΤΕΡ, της ΕΤΗΠΤΑ και της ΕΤΙΤΑ αποφάσισαν την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα την Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019, ημέρα πραγματοποίησης της τακτικής γενικής συνέλευσης του ΕΔΟΕΑΠ.

Στη στάση εργασίας συμμετέχουν όλοι οι συντάκτες, οι διοικητικοί υπάλληλοι και οι τεχνικοί, που εργάζονται σε όλα τα ιδιωτικά, δημόσια και δημοτικά ΜΜΕ (έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά), στην ΕΡΤ, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και στα Γραφεία Τύπου.

Κάπως έτσι, το Πρωινό είχε μια ώρα εκπομπής λιγότερη. Στην περίπτωση της Ελένης Μενεγάκη η στάση πιάνει όλη τη διάρκεια της εκπομπής της, άρα θα την δούμε στον Alpha ξανά την Πέμπτη.