Δεν είναι είδηση ότι το φινάλε του Game of Thrones ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και αρνητικής κριτικής για το πώς οι σεναριογράφοι επέλεξαν να τερματίσουν τη σειρά και μαζί να «γκρεμίσουν» μέσα σε δύο επεισόδια το «χτίσιμο» χαρακτήρων ετών.

Επίσης, δεν είναι λίγοι οι ηθοποιοί που είτε διακριτικά είτε απροκάλυπτα εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους για το τέλος της επικής σειράς. Τελευταία στη λίστα, η Lena Headey μία από τις βασικές πρωταγωνίστριες, η οποία είδε τον χαρακτήρα που υποδυόταν -την Σέρσι Λάνιστερ- να πεθαίνει μαζί με τον δίδυμο αδελφό και εραστή της κάτω από τα συντρίμια του ίδιου της του βασιλείου.  Δείτε τι ακριβώς είχε δηλώσει εδώ >>>

Game of Thrones: Η Cersei μόλις μίλησε και έχει κάτι να πει για το άδοξο τέλος της

Η ίδια, όμως, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης κόμικ στο Μόναχο, φρόντισε να αποκαλύψει ότι μία σκηνή που τελικά ποτέ δεν συμπεριλήφθηκε στα επεισόδια της 7ης σεζόν ήταν εκείνη που ίσως έκανε τη διαφορά στο φινάλε.

«Είχαμε μία σκηνή που δεν προβλήθηκε ποτέ και στην οποία χάνω το μωρό στο οποίο είμαι έγκυος. Ήταν μία πολύ τραυματική στιγμή για τη Σέρσι και δεν τη συμπεριέλαβαν ποτέ στην 7η σεζόν. Ήταν μια σκηνή που θα ήθελα να έχει προβληθεί και είμαι σίγουρη ότι αν είχε συμβεί αυτό, ο τρόπος με τον οποίο την αντιμετώπισαν στο τέλος σίγουρα θα ήταν πολύ διαφορετικός», εξήγησε η ηθοποιός.

Όπως επισήμανε, κάπως έτσι θα λύνονταν οριστικά και οι απορίες και τα κενά που η 8η σεζόν άφησε στους τηλεθεατές και θα απαντούσε στο ερώτημα για το αν η εγκυμοσύνη της Σέρσι με τον Γιούρον Γκρέιτζοϊ ήταν μία μπλόφα, αν το μωρό ήταν του Τζέιμι ή αν τελικά επρόκειτο για ακόμη ένα από τα κόλπα της βασίλισσας.

Στο μεταξύ, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, τα γυρίσματα  για το prequel της σειράς έχουν ξεκινήσει στη βόρεια Ιρλανδία και η ιστορία θα βασίζεται και πάλι σε βιβλίο του G.R.R Martin. Πιθανός τίτλος «Long night» και η ιστορία θα εκτυλίσσεται τουλάχιστον 5.000 χρόνια πριν από την εποχή της Σέρσι, του Τζέιμι, των εχθρών και των φίλων τους…

Με στοιχεία από το wmagazine.com, foxnews.com