Μπορεί το «Game of Thrones» να τελείωσε, όμως οι συζητήσεις γι’ αυτό δεν σταματούν. Πόσω μάλλον, που έχουν ανακοινωθεί τα spin-offs της επικής σειρά.

Και τώρα, έρχεται η Sophie Turner, η ηθοποιός που ερμηνεύει τη Sansa Stark, να αποκαλύψει ποιο πιστεύει ότι θα είναι το μέλλον της ηρωίδας της.

Όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς {*SPOILER*}, η Sansa Stark χρίζεται βασίλισσα του Βορρά, το οποίο γίνεται ανεξάρτητο βασίλειο. Βεβαίως, η Sansa πέρασε πολλά μέχρι να διαμορφώσει την προσωπικότητά της και να γίνει μια δυναμική και αποφασιστική βασίλισσα.

Η Sophie Turner, λοιπόν, σε συνέντευξή της στο Los Angeles Times αποκάλυψε τι πιστεύει ότι θα συμβεί στην ηρωίδα της τώρα που έγινε μονάρχης.

«Όχι πόλεμοι, όχι μάχες» προβλέπει η πρωταγωνίστρια και συνεχίζει: «Τη βλέπω να ηγείται μέχρι τα γεράματα. Δεν τη βλέπω να παντρεύεται ή να κάνει παιδιά. Πιστεύω ότι το βασίλειό της θα είναι δημοκρατικό. Θα πεθάνει από γεράματα και ευτυχισμένη».

Βεβαίως, αυτά δεν είναι παρά υποθέσεις της Turner και δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να διαπιστώσουμε ποτέ αν θα βγουν αληθινές καθώς στις νέες σειρές που θα αφορούν το σύμπαν του Game of Thrones δεν θα περιλαμβάνονται οι παλιοί χαρακτήρες.