Το 3ο επεισόδιο της 8ης, και τελευταίας, σεζόν του Game of Thrones ήταν ένα από τα μεγαλύτερα σε διάρκεια της σειράς – κι ένα από τα σημαντικότερα. Σ’ αυτό, εξάλλου, υπάρχει η καθοριστική στιγμή που κρίνει το μέλλον του Winterfell και των ηρώων της σειράς: η Arya *SPOILER* σκοτώνει – με μια εντυπωσιακή κίνηση- τον Night King και εξαφανίζει τον στρατό των νεκρών.

Πριν φτάσουμε, όμως, εκεί, το επεισόδιο The Long Night έχει φιλοξενήσει μία από τις επικότερες μάχες της σειράς, μεταξύ ζωντανών και νεκρών, για την οποία, βεβαίως, έγιναν απαιτητικά και χρονοβόρα γυρίσματα.

Μια γεύση από τα όσα έγιναν στα γυρίσματα, μας δίνει το HBO με το Game Revealed video με το backastage και τον σχολιασμό του τρίτου επεισοδίου. Σ’ αυτό μπορεί κανείς να ακούσει τους δημιουργούς και τους συντελεστές να δίνουν λεπτομέρειες για τα γυρίσματα και την εξέλιξη της πλοκής στο The Long Night, αλλά και τους πρωταγωνιστές να σχολιάζουν την υπόθεση.

Βεβαίως, το πρόσωπο που έχει τον πρώτο λόγο σ’ αυτό το επεισόδιο είναι η Maisie Williams, που ερμηνεύει την Arya, και η οποία μιλώντας για την στιγμή που βάζει τέλος στην επική μάχη δηλώνει ότι «Ήταν πανέμορφη, ήταν ποίηση. Και χαίρομαι που ήμουν εγώ εκεί»

Δείτε όλο το video του Game Revealed για το επεισόδιο 3 του GoT: