Η Φλορίντα Πετρουτσέλι ήταν εχθές καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα Μεσάνυχτα» και μεταξύ άλλων μίλησε ανοιχτά για τον χαμό του πατέρα της και τη δύσκολη αυτή περίοδο της ζωής της.

«Στα 34 μου αντιλαμβάνομαι πως είμαι ευλογημένη. Πέρασα μια ζωή μέχρι τα 18 που έφυγα από το σπίτι, που δεν ήταν και η πιο εύκολη. Όταν έχασα τον μπαμπά μου είχα μια περίεργη σχέση με τη μητέρα μου. Είχα λίγο θυμό απέναντί της, γιατί το μυαλό ενός παιδιού είναι το μυαλό ενός παιδιού. Τώρα που πέρασαν τα χρόνια λέω Θεέ μου πόσο δύσκολο είναι μια γυναίκα στα 40 να μένει χήρα με τρία παιδιά και ένα μωρό ενάμιση χρονών και να μη μας λείψει τίποτα.

Ο πατέρας μου ήταν οργανικά δυνατός οπότε άντεξε αρκετά ενώ ήταν στο τελευταίο στάδιο από την πρώτη στιγμή. Αρρώστησε ξαφνικά. Το κατάλαβε μια ημέρα που ήταν στο αυτοκίνητο και ξαφνικά ένιωθε πως δεν μπορούσε να πατήσει το φρένο. Μούδιασε το δεξί του πόδι. Πήγε και έκανε εξετάσεις την επόμενη ημέρα και του βρήκαν καρκίνο στους πνεύμονες. Μέσα σε λίγο καιρό εξαπλώθηκε παντού. Θυμάμαι έντονα τις εικόνες του μπαμπά μου με το σωληνάκι μέσα στο σπίτι. Πέθανε μετά από έναν χρόνο, ενώ η μητέρα μου κοιμόταν δίπλα του»