Καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, η Τζένη Μελιτά.

Η παρουσιάστρια θέλησε να μάθει αν είχε γίνει κάτι ανάμεσα σε εκείνη και τη Μαντώ Γαστεράτου κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στο Πρω1νό και διαλύθηκε η φιλία τους.

Μελιτά για Γατεράτου: «Είναι σαν να μη θέλει να με ξανά δει μπροστά της»

«Γινόντουσαν πράγματα εδώ στην εκπομπή που δεν είχα πάρει χαμπάρι; Με την Μαντώ πέρυσι, έγινε κάτι που εγώ δεν κατάλαβα; Δεν πήρα καμία τηλέφωνο γιατί το σεβάστηκα αλλά λέω είναι στην εκπομπή και τα δυο κορίτσια και δεν κατάλαβα τίποτα;» αναρωτήθηκε η Φαίη Σκορδά.

H Τζένη Μελιτά αν και φανερά αμήχανη απάντησε στην παρουσιάστρια πως δεν έχει συμβεί τίποτα συγκεκριμένο μεταξύ τους. «Έτσι όπως δεν έχεις καταλάβει εσύ τίποτα δεν έχω καταλάβει και εγώ. Αλήθεια στο λέω. Νομίζω ότι δόθηκε περισσότερη έμφαση στο ότι δεν είμαστε φίλες παρά όταν ήμασταν φίλες. Δεν έχει γίνει κανένας καβγάς, δεν έχουμε τσακωθεί. Με έχουν ρωτήσει όλοι, έχουν ρωτήσει την διατροφολόγο μου, τον αδερφό μου…» είπε ενώ αποκάλυψε και ποιο ήταν το τελευταίο μήνυμα που αντάλλαξαν μεταξύ τους «Το τελευταίο μήνυμα που ανταλλάξαμε ήταν καρδούλες και φιλιά… Ήταν μια σχέση που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της δουλειάς».

Δείτε το απόσπασμα και την αντίδραση της Φαίης Σκορδά