Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά παρενέβη σήμερα το μεσημέρι τηλεφωνικά η Φαίη Σκορδά. Ο παρουσιαστής, στη Χρυσή Τηλεόραση, σχολίαζε το ξεκαρδιστικό περιστατικό που συνέβη σήμερα στην εκπομπή «Το Πρω1νό»  – ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έλουσε τη Φαίη με ένα μπολ γεμάτο σοκολάτα on air – μετά από πρόκλησή της.

Η Φαίη παρενέβη για να τοποθετηθεί, λέγοντας: «Αγόρι μου, σοκολατάκι μου, για σένα το έκανα. Δεν κατάλαβες όμως, όταν ξεκίνησε η Ιστορία του έλεγα (του Δημήτρη) ότι εγώ μπορώ να κάνω τη σφαίρα τη σοκολατένια, πολύ πιο εύκολα από ότι προσπαθούσαν χτες στο Master Chef. Είπα, καλέστε στο διάλειμμα τον Μουτσινά. Για σένα τα έκανα όλα, υπάρχουν αποδείξεις. Σ’αγαπώ σοκολατάκι μου»

Η παρουσιάστρια ωστόσο δεν έμεινε μόνο σε αυτό, προκάλεσε και τη Ματίνα Νικολάου να περιχύσει τον Μουτσινά με ότι βρει μπροστά της. «Προκαλώ τη Ματίνα Νίκολάου να περιχύσει τον Νίκο Μουτσινά με ότι βρει μπροστά της. Θα βρεις κάτι που θα είναι πολύ sexy πάνω στον Νίκο», είπε με τον παρουσιαστή να φωνάζει και να περνάει σε δική του πρόκληση. 

«Προκαλώ τη Φαίη Σκορδά να έρθει στην εκπομπή μέχρι να κλείσουμε», είπε. Τι απάντησε η Φαίη;

Δείτε το απόσπασμα: